Mărturiile cutremurătoare de pe patul de spital ale unei femei infectate cu coronavirus! ”Priviți-mă, nu pot să respir…”

Publicat: 20/03/2020 | 22:47

O femeie de 39 de ani, din Marea Britanie a făcut mărturisiri dureroase de pe patul de spital cu privire la infecția de coronavirus.  Într-un video publicat de pe internet, tânăra mamă explică cu greu prin ce trece la Secția de Terapie Intensivă.

Tara Jane Langston are 39 de ani și a mers la spital duminica trecută pentru că acuza o durere mare în piept. Când a ajuns la unitatea spitalicească, medicii au decis să-i facă un test pentru coronavirus. După câteva ore aceasta a aflat că este infectată cu Covid-19. În scurt timp, femeia a început să se simtă rău, motiv pentru care a fost mutată la Secția de Terapie Intensivă. În primele zile  de internare pacienta a luat ca tratament ibuprofen, însă din cauza faptului că starea i s-a înrăutățit, medicii i-au administrat paracetamol.

CITEȘTE ȘI: Miniștrii de interne din UE, videoconferință referitoare la situația frontierelor în contextul pandemiei de coronavirus. România a fost reprezentată de Ion Marcel Vela

De pe patul de spital, tânăra mamă a dat câteva sfaturi tuturor amenilor (în special fumătorilor) care încă nu sunt conștienți de gravitatea acestui virus.

”Oamenii care se gândesc că infecția cu noul coronavirus e o joacă, să mă privească. Sunt la Terapie Intensivă și nu pot să respir. Am pierdut șirul zilelor de când sunt aici. Dacă fumați, renunțați la acest obicei. Veți avea nevoie de plămâni dacă ajungeți să fiți infectați cu coronavirus.”, a mai spus ea, potrivit Mirror.co.uk.

CITEȘTE ȘI: Criza coronavirusului. MAE solicită autorităților ungare deschiderea suplimentară a punctelor de trecere a frontierei de la Borș, Cenad și Nădlac 1

Ea a călătorit de curând cu soțul și cele două fiice în Polonia și se pare că de acolo ar fi contractat Covid-19.