Mărturiile cutremurătoare ale unei femei infectate cu coronavirus: ”Simptomele au evoluat nu în ore, ci în minute, în secunde”

Publicat: 01/05/2020 | 12:28

O femeie infectată cu noul coronavirus a vorbit despre drama pe care o trăiește de când a fost infectată cu coronavirus. Pacienta este internată în secția ATI a Campusului medical militar ROL 2. t Femeia a făcut și un apel ca oamenii să fie foarte vigilenți și să respecte măsurile impuse de autorități. 

”Mi-a fost foarte rău. Foarte rău mi-a fost. (…) Simptomele au evoluat nu în ore, ci în minute, în secunde. Am venit cu moralul la pământ și acești oameni au fost toată noaptea alături de mine, întrebându-mă, încurajându-mă, ridicându-mi moralul pentru a fi bine. Această boală este foarte grea. Oamenii trebuie să fie foarte atenți în a se proteja, a se feri, a avea grijă, a crede ceea ce se spune pentru că este adevărat. La unele persoane se manifestă mai rău, cum s-a manifestat la mine, la alte persoane se manifestă un pic mai blând, a povestit persoana diagnosticată cu COVID-19.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat încă șase decese! Astfel, bilanțul negru al celor care și-au pierdut viețile a ajuns la 723. (CITEȘTE ȘI: Dramatic. A aflat că este gravidă, după ce a fost testată pozitiv cu COVID-19. Mărturia unei tinere, aflată internată într-un spital din Neamț. “Mi-a spus să renunț la sarcină!” Ce a urmat este incredibil)

Cinci dintre persoanele raportate astăzi ca decedate sunt din Suceava. Erau internate la Spitalul Județean de Urgență, denumit și ”Spitalul morții”. Persoanele au decedat în perioada 6-15 aprilie, dar abia astăzi a fot făcut anunțul. Cea de-a șasea persoană care a murit este din Arad. 

Grupul de Informare Strategică a informat, joi, 30 aprilie, că de la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 2 și până în prezent au fost infectate cu virusul COVID-19   12.240. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 4.017  au fost declarate vindecate și externate.