Mărturiile cutremurătoare ale Olimpiei Zica, după ce a fost măcelărită de stomatolog: ”Și-a bătut joc de mine”

Publicat: 16/02/2020 | 23:21
Cântăreața de muzică machedonească, Olimpia Zica, a trecut prin chinuri groaznice. Artista susține că medicul stomatolog i-a scos dinții fără să-i spună, apoi au urmat un șir lung de operații nereușite care au costat-o mii de euro, fără să-i fie rupt bon fiscal. Olimpia Zica a mărturisit, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, emisiune prezentată de România TV, chinurile prin care a trecut. Vă avertizăm că urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional.
La 44 ani, Olimpia Zica este cunoscută ca fiind una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică machedonească. De aproape un an, a pus pe pauză cariera muzicală din cauza unor lucrări stomatologice care au desfigurat-o. Cântăreața a mers la un cabinet particular unde, spune ea, fără să i se spună nimic, medicul i-a extras mai mulți dinți. (CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTA CÂNTĂREAȚĂ A FOST LA UN PAS DE MOARTE! INFECȚIA S-A GENERALIZAT ȘI…)

”Mi-a extras un dinte, am fost pentru un dinte. Nu am fost informată și m-am trezit cu alți trei dinți scoși. Pe toți odată, în aceeași operațiune. Nu m-a întrebat nimic. Pur și simplu, de dimineață, m-a pus pe scaun și asta a fost. Am simțit că-mi scoate creierii, că-mi smulge creierii din cap. Când mi-a adus oglinda să văd, am înțepenit. Nu mai puteam vorbi”, a declarat Olimpia pentru CANCAN.RO, emisiune prezentată de România TV.

Chinurile cântăreței au continuat cu implanturile. Patru la număr, plătite cu bani mulți, 500 de euro implantul, dintre care unul nereușit.

”Atâtea operații mi-a făcut la acel acel implant, cu grefe, cusături, tăieturi. E normal să rămâi traumatizat și psihic și fizic, ca la un moment dat după atâtea operații să ajungă să-mi dea șurubul jos, implantul, că l-am pierdut”, a mai spus Olimpia.

După nenumărate operații, Olimpia Zica a strâns din dinți, din cei pe care-i mai avea, și susține că a refuzat să se mai lase tăiată oprind măcelul care a desfigurat-o. (VEZI ȘI: Serie incredibila de nenorociri pentru Olimpia Zica, artista palmuita de Adrian Daminescu in timpul lectiilor de canto)

”Am fost nevoită să-l mint că plec din țară ca să-mi dea certificatul implanturilor pentru că aveam nevoie de acel certificat. Mi l-a trimis pe telefon, nu e un certificat, e o foaie. Ce pot eu să spun este că și-a bătut joc. Pe banul meu și-a bătut joc de mine. A ajuns să-mi spună că mă răzgâi. Eu mă răzgâiam pe banul meu, pe sănătatea mea, spunându-i că nu mă simt bine. Ca să nu mai spun că la implanturi mie nu mi-a dat niciun bon pentru ce am plătit. Limba mea nu mai stătea în gură cum trebuie, oameni buni. Mă durea capul, nu mai puteam să vorbesc, aveam deficiențe în vorbire, devenisem bâlbâită și pentru el, ceea ce îi spuneam eu era o răzgâială. Nu doresc la nimeni să treacă prin ce am trecut eu”, a mai mărturisit Olimpia.

A umblat prin mai multe cabinete până a ajuns la un medic care i-a explicat ce lucrări trebuie să-i facă și ce fel de tratamente are nevoie. Lucru care, spune Olimpia, nu s-a întâmplat în cazul primului medic. Acum e mulțumită de rezultate și speră că în curand va putea să cânte din nou.

”Coronița pe care mi-a făcut-o, din zirconiu, știm foarte bine câți bani costă să faci o coroniță, am fost nevoită să renunț la ea să-mi fac implanturi și jos, dinții pe care el mi i-a scos. Vreau să-i mulțumesc domnului doctor Bogdan Rogozea, domnului Adi Muntean și toată echipa care a fost și este alături de mine”, a spus cântăreața.