Mărturii halucinante despre cum le hărțuia pe copile. Bunica uneia dintre victimele minore: ”O săruta, a împins-o în cuier și…”

Publicat: 07/12/2019 | 00:02

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor noi mărturii halucinante din dosarul în care Bogdan Drăghici, președintele Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A.), este acuzat de abuzuri sexuale asupra minorilor. Pe lângă fiica vitregă, pe care ar fi violat-o timp de trei ani, șeful T.A.T.A. ar fi abuzat și de alte fetițe. După arestarea preventivă a lui Drăghici, bunica uneia dintre victime a relatat, în fața magistraților, episoade uluitoare. (VEZI ȘI: CE PROBE NOI AU GĂSIT PROCURORII ÎN CAZUL PREȘEDINTELUI T.A.T.A. LEGEA E NECRUȚĂTOARE: 12 ANI DE ÎNCHISOARE)

O scenă incredibilă s-ar fi derulat într-o dimineață, când una dintre fete era așteptată să vină în mașină pentru a fi dusă la școală, alături de colegele sale. Pentru că întârzia, bunica ei s-a întors în locuință, să vadă despre ce este vorba. „L-am văzut (pe Bogdan Drăghici, n.r.) cum, fiind în picioare, o ținea în brațe, o săruta, a împins-o în cuier…”, ar fi spus martora, potrivit unor surse judiciare.

Scene incredibile la parastas

Bogdan Drăghici poza într-un tată exemplar

Un alt episod halucinant s-ar fi petrecut cu mai bine de 10 ani în urmă, în 2008. Atunci, în timpul unui parastas, la țară, șeful T.A.T.A. nu ar mai fi stat la masă cu ceilalți, ci s-ar fi retras în casă. Când martora a vrut să ia ceva din locuință, l-a văzut pe inculpat întins pe o canapea, ținând-o în brațe, deasupra lui, pe una dintre elevele cărora le dădea meditații, au mai relatat sursele citate, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Chiar dacă cei doi erau îmbrăcați, martorei i s-a părut nepotrivit gestul. Ea ar mai fi povestit că mama lui Bogdan Drăghici chiar ar fi întrebat-o, la un moment dat, ce să facă în privința acestei relații. Martora i-ar fi împărtășit și ea bănuielile sale, ba chiar s-ar fi arătat îngrijorată de eventualitatea în care minora ar rămâne însărcinată. Ulterior, subiectul nu s-ar mai fi discutat, iar interacțiunile inculpatului cu fata ar fi încetat. (NU RATA: FIICA VITREGĂ L-A DENUNȚAT PE PREȘEDINTELE ”T.A.T.A.”: ”MI-A SPUS CĂ NU INTRĂ ȘI EU SIMȚEAM CHESTIA AIA ȘI MĂ DUREA)

Noi mărturii cutremurătoare

La dosar apar și mărturii care arată că fiicele lui Bogdan Drăghici primeau un tratament diferit, iar sora minorei presupus agresate sexual ar fi fost îndemnată să nu interacționeze cu partea maternă a familiei. Micuța ar fi relatat, de altfel, la audieri, că sora ei plângea des și avea obiceiul să țină două degete în gură.

Potrivit actelor de la dosar, copila ar fi fost violată de la vârsta de 10 ani până la vârsta de 13 ani, în mod repetat, de către Bogdan Drăghici. Violurile s-ar fi succedat atât de des încât micuța nici nu a mai putut declara în faţa camerei de filmat, la audieri, amănunte precise sau indicatori de loc, timp şi decor.

Pentru fetiță, la fel ca şi pentru Drăghici, abuzul devenise ceva normal, încât nu a mai distins momentele în care el s-a petrecut.

„Activitatea infracţională descrisă de minoră s-a desfăşurat pe o perioadă atât de lungă şi cu o asemenea frecvenţă şi intensitate, încât victima nu poate indica detaliat şi plasa în timp în mod exact fiecare eveniment, iar o relatare de o asemenea precizie nici nu i se poate pretinde în condiţiile date”, se arată în documentele consultate de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.  (CITEȘTE AICI: CE A MĂRTURISIT ÎN INSTANȚĂ EX-SOȚIA PREȘEDINTELUI T.A.T.A.)

„Minora este traumatizată”

În altă ordine de idei, se mai arată în documente, „este greu de descris în cuvinte starea minorei din timpul audierii, însă aceasta poate fi observată prin vizionarea înregistrării (…) Minora este traumatizată, ruşinată, plânge, oftează, nu îşi găseşte cuvintele, pierde şirul ideilor atunci când este nevoită să rememoreze cele mai traumatizante evenimente şi este cuprinsă de un profund sentiment de vină, crezând că este responsabilă pentru cele petrecute”.

Magistratul care l-a trimis după gratii pe Bogdan Drăghici s-a declarat de-a dreptul indignat de atitudinea bărbatului, despre care a arătat că şi-ar fi făcut o rutină din a-şi viola copila.

„Judecătorul are în vedere, în aprecierea pericolului social, modul în care a acţionat inculpatul, respectiv exercitarea de acte de agresiune sexuală şi acte de viol, care deveniseră o rutină…”, se mai arată în documentele citate. (VEZI ȘI: TĂTĂL UNEI MINORE A RUPT TĂCEREA: ”AM CREZUT CĂ FETIȚA MEA MINTE, DAR…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)