Mărturii cutremurătoare din Spitalul Județean din Suceava: “Din sacii negri, pacienților morți le sună telefoanele!”

Publicat: 31/03/2020 | 15:47

Gianina Ursu, nepoata unui bărbat de 68 de ani care a murit luni în Spitalul Județean din Suceava, a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Femeia susține că unitatea medicală a ajuns o sursă de infecție pentru pacienți și doctori.

VEZI AICI: PETRE GRIGORAȘ, ÎN DOLIU! FRATELE LUI A FOST UCIS DE COVID-19. PRIMA REACȚIE A ANTRENORULUI DE LA FORESTA SUCEAVA: “ÎN CINCI MINUTE L-AU BĂGAT ÎN MORMÂNT, FĂRĂ SLUJBĂ!”

Potrivit Gianinei Ursu, pacientul a fost internat în urmă cu patru zile, cu simptome de astm. Nu a fost testat pentru COVID-19, iar familia așteaptă rezultatele analizelor făcute după decesul său.

Unchiul meu a murit dimineață la ora 5. Nu răspundea la telefon și familia a intrat în panică, nimeni nu știa nimic. Avem în famillie o doctoriță care a dat telefoane în tot spitalul și așa a aflat că e mort. A aflat de la morgă”, a povestit Gianina Ursu.

COVID-19 | Un tânăr de 25 de ani a descris iadul prin care a trecut: Nu mai puteam deloc să respir. Mama a crezut că sunt mort

În continuare, femeia a făcut o dezvăluire cutremurătoare: ”Cu o zi în urmă, unchiul meu spunea familiei că din sacii negri cu care sunt transportați pacienții morți sună telefoanele. Erau rudele care sunau să afle ce se întâmplă cu ei. Unchiul meu a fost marcat de această imagine. În cele din urmă, și el a murit în spital”.

VEZI ȘI AICI: CUM E POSIBIL? UN FILM DIN 2011 A PREVĂZUT ÎN TOTALITATE PANDEMIA DE CORONAVIRUS DIN 2020. CUM A APĂRUT VIRUSUL UCIGAȘ, DE FAPT

În final, femeia mai precizează că a fost nevoită să dea zeci de telefoane pentru a afla detalii despre starea medicală a unchiului ei. ”Doctoriței din familia noastră care a încercat să afle ce se întâmplă i s-a spus că unchiul meu nu avea telefon și de asta nu au putut să anunțe familia că a murit. Dar el avea telefon, așa a ținut legătura cu familia. În plus, pe fișa de internare e trecut numărul de telefon al familiei, dar nu a sunat nimeni”, a mai povestit Gianina Ursu.