Mărturia unei femei rănite în accidentul, care ar fi fost produs de Daniel Chițoiu: ”Poliția va ști totul!”

Publicat: 27/12/2019 | 14:25

Mărturia unei femei rănite în accidentul, care ar fi produs de Daniel Chițoiu. Fiul ei a dezvăluit totul!

O femeie care a fost rănită în accidentul în care a fost implicat fostul ministru al Economiei Daniel Chiţoiu urmează să fie transferată la spitalul Floreasca din Capitală. Fiul femeii rănite în accidentul rutier petrecut pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea a reușit să vorbească cu mama sa, aflată pe patul de spital.

Acesta susține, la fel ca martorii de la locul tragediei, că fostul ministru ar fi cel care a intrat pe contrasens și ar fi produs accidentul în care au murit două persoane, soț și soț.

„Poliția va ști totul. Înțeleg că au declarațiile martorilor și tot ce le trebuie”, a declarat fiul femeii, potrivit Antena 3.

Mergând pe firul evenimentului, anchetatorii, spun surse judiciare, au ajuns la o primă concluzie, și anume că Daniel Chițoiu, care era singur în mașină, ar fi pătruns pe contrasens. Deocamdată, aceasta este doar o ipoteză preliminară, cu exactitate se va afla totul în urma expertizelor dispuse în acest caz.

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Accidentul a avut loc joi în localitatea Zamfirești din Argeș, unde o mașină a pătruns pe contrasens și s-a lovit frontal de un alt autoturism. O femeie de 73 de ani și un bărbat de 82 de ani au murit în urma impactului, iar alte două persoane au fost rănite.