Mărturia uluitoare a unei femei vindecată de coronavirus: ”Mi-a salvat viața, după ce a fost cât pe ce să mă ucidă”

Publicat: 05/05/2020 | 15:21

Mărturia uluitoare a unei femei vindecată de coronavirus. Aceasta a povestit cum noul coronavirus, de fapt, i-a salvat viața.

La 11 zile după ce a început să aibă simptome specifice coronavirusului, Angela Schlegel, o actriță din Londra, în vârstă de 36 de ani, a fost internată la Spitalul Royal Brompton. Cât timp a stat în spital, medicii i-au făcut toate investigațiile necesare și astfel au descoperit că femeia suferea de o altă boală gravă, care putea s-o omoare oricând. (CITEȘTE ȘI: A RECUNOSCUT PUBLIC CĂ A GREȘIT, ÎNSĂ INTERNAUȚII AU CONTINUAT SĂ-L TACHINEZE PE CIPRIAN MARICA: ”AI SALVAT-O PE ANA DIN MÂNA LUI MANOLE”)

Femeia a fost diagnosticată cu Sindromul Churg-Strauss, caracterizat printr-o inflamaţie ce poate restricţiona fluxul de sânge la organe şi ţesuturi vitale (plămâni, piele, inimă, rinichi, nervi), uneori permanent, ducând la deteriorarea lor.

„Am suferit un șoc când am primit vestea că inima mea nu funcționa normal. Dacă această boală ar fi rămas nedepistată, aș fi putut muri, brusc. Coronavirusul mi-a pus întregul organism, deci și inima, în mult stres. Medicii mi-au spus că mi-au agravat boala deja existentă. Pe termen scurt, coronavirusul aproape m-a omorât. Însă, pe termen lung, pot să spun că noul coronavirus mi-a salvat viața”, a mărturisit femeia.