Mărturia cutremurătoare a unui bărbat din Olt, după ce soţia i-a murit în ambulanţă: “ Mi-a dat-o ca pe-un câine, într-un sac, băgată…” Femeia nu avea coronavirus

Publicat: 16/04/2020 | 08:47

O femeie de 41 de ani din Vădăstrița, județul Olt, și-a pierdut viața zilele trecute, iar cauza morții de pe certificatul de deces a fost COVID-19. Răsturnare de situația, însă: femeia nu a fost infectată cu virusul ucigaș! Asta a dezvăluit Direcția de Sănătate Publică din Olt.

Soțul celei care a murit este decis, acum, să depună o plângere penală. (CITEȘTE ȘI: ULTIMELE CUVINTE ALE LUI MARIAN GIUREA, ȘOFERUL ROMÂN UCIS DE COVID-19 LA PARIS. AFLAT PE PATUL DE SPITAL, BĂRBATUL ERA DISPERAT: “VOR SĂ MĂ BAGE ÎN COMĂ! DOCTORII ĂȘTIA, NIȘTE ÎMPUȚIȚI. SUNT VORBIȚI SĂ OMOARE PE TOATĂ LUMEA!”)

„Femeie, în vârsta de 41 ani, mediul rural, în data de 13.04.2020 solicită ambulanţa. În drum spre unitatea sanitara ( SJU Slatina ), dezvoltă stop cardiorespirator, este resuscitată, dar nu răspunde la manevrele de resuscitare. Deoarece decesul a survenit spontan şi cu cauze necunoscute s-a efectuat necropsia, în cadrul căreia s-au recoltat fragmente de tesuturi pentru cauze infectioase, fragmente de organe pentru examenul histopatologic, probe inclusiv pentru infectia cu noul coronavirus. Testul pentru infectia cu noul coronavirus a fost lucrat în cadrul laboratorului Institutului Cantacuzino Bucuresti, cu rezultat negativ“, a transmis DSP Olt, citat de Adevărul.

Femeia a murit în ambulanță. Era tratată pentru COVID-19

Femeia ar fi suferit, de fapt, de o infecție (nu cu COVID-19), pe care a contactat-o în urma unei intervenții chirurgicale efectuate la spitalul din Caracal. Soțul spune că femeia a fost la control, apoi, dar nu a primit tratament postoperator pe bază de antibiotice, deși prezenta semne de infecție. Celei care i-a fost consoartă I s-a făcut, brusc, rău, bărbatul a chemat ambulanța. ”Acum, cu Covidu’ ăsta, nu mă mai lasă ăştia“, spunea femeia, care nu a dorit ca ambulanța să vină. A murit, din nefericire, în drum spre spital.

TRAGEDIE LA LONDRA! UN ROMÂN ERA APROAPE VINDECAT DE COVID-10, MEDICII SE PREGĂTEAU SĂ-L EXTERNEZE DAR, BRUSC, A MURIT! AVEA 34 DE ANI

”Cu slujbă a fost înmormântarea, dar mi-a dat-o ca p-un câine, într-un sac, băgată… Am zis – domne, luaţi ţoale şi-o-mbrăcaţi, nu umblăm, cum ziceţi dumneavoastră, la sicriu. Şi mi-a zis doctorul că dacă vreau aşa sau nu mi-o mai dă. Şi mi-au dat-o dezbărcată-n sac”, a declarat Marinel Petcuci, soțul femeii decedate. (NU RATA: PRIMA VICTIMĂ. UN ROMÂN PLECAT ÎN GERMANIA LA CULES DE SPARANGHEL, UCIS DE COVID-19. ANUNȚUL OFICIAL AL MAE)

„M-a distrus! Am fost noi, ai casei, sicriul astupat, n-a umblat nimeni la el, că mi-a fost frică, nu de Covid, fi-v-ar covid-ul al naibii, că n-avea ea de unde, n-a stat decât în casă de la operaţie, dar m-am gândit să nu-mi dea vreo amendă sau, mai ştii ce…“, a mai spus bărbatul.