Marius, puștiul de 9 ani dispărut din Vrancea, a fost ucis cu sânge rece chiar de prietenul său! De unde a pornit scandalul

Publicat: 29/03/2020 | 09:39

Dat dispărut de familie, Marius Marian Militaru, puștiul în vârstă de nouă ani din comuna Urechești, județul Vrancea, a fost ucis cu sânge și aruncat într-o baltă din zona satului Oreavu, comuna Gucești. Cel care l-a omorât este un băiat de 15 ani, din comuna Popeşti.

NU RATA: AM AFLAT IDENTITATEA PRIMULUI OM DIN ROMÂNIA UCIS DE CORONAVIRUS. CINE E, DE FAPT, GHEȘA MONDIALUL, INTERLOPUL TEMUT ÎN TOT ORAȘUL FILIAȘI

Marius a dispărut de acasă pe 22 martie, iar familia a alertat poliția. Potrivit anchetatorilor, a fost omorât în aceeași zi. Cei doi băieți erau prieteni de aproximativ un an. Între ei ar fi izbucnit un conflict în apropierea unei bălți, când adolescentul i-ar fi cerut telefonul amicului său mai mic.

PANDEMIE. Noul coronavirus a ucis cel puțin 30.000 de oameni la nivel global

A murit înecat!

La un moment dat, aparatul s-a blocat, iar Marius, de supărare, l-ar fi trântit la pământ pe prietenul său. De aici ar fi început scandalul. Cei doi au aruncat cu pietre unul în celălalt, iar una dintre acestea l-a nimerit în cap pe cel mic. Ulterior, inculpatul și-a împins prietenul în apă, nu înainte de a-i aplica mai mulți pumni peste corp și față. Cel mic a murit înecat.

VEZI AICI: L-A UCIS PE IUBITUL OANEI RADU, IAR ACUM A ÎNCERCAT SĂ “EVADEZE” DIN AREST. INSTANȚA A HOTĂRÂT CĂ…

Apoi, adolescentul a luat telefonul victimei şi a plecat, fără să anunţe pe cineva despre ce s-a întâmplat. În cele din urmă, trupul neînsuflețit al lui Marius a fost găsit, iar băiatul de 15 ani, după ce a fost audiat, și-a recunoscut fapta. A fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de omor.