Marius Elisei, primele declarații despre “discuțiile” intime purtate cu un transsexual cunoscut: “E real, mă…”

Publicat: 28/01/2020 | 13:43

Contactat telefonic, după ce s-a aflat despre “discuțiile” intime purtate cu un transsexual cunoscut, Marius Elisei a acceptat să vorbească despre acest subiect. Vă reamintim că el și Oana Roman s-au împăcat la câteva săptămâni bune după ce vedeta a anunțat separarea. Ei au o fetiță împreună; Isabela va împlini șase ani la sfârșitul lunii viitoare.

Citește și: Oana Roman, primele declarații după ce s-a împăcat cu Marius Elisei: ”Nu vreau să pic în penibil și să…”

Marius Elisei, primele declarații despre “discuțiile” intime purtate cu un transsexual cunoscut

În cadrul interviului oferit astăzi, Marius Elisei a recunoscut că sunt adevărate acele conversații intime purtate cu transsexualul Delia Rexha și publicate în exclusivitate de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Soțul Oanei Roman a sublian însă că era sub influența alcoolului și tot ce a spus au fost, de fapt, glume nevinovate.

“E real, mă rog, nu știu. Probabil că este o discuție mai veche și eram cu siguranță… nu-mi regăsesc textul, adică nu sunt eu acolo, dar cert e că, cu siguranță am fost într-o stare mai avansată de ebrietate și îmi ardea de glume, de show”, a declarat Marius Elisei pentru spynews.ro.

Citește și: Marius Elisei, adevărul despre împăcarea dintre el și Oana Roman: “Ne-am gândit fiecare ce avem de făcut”

Oana Roman şi Marius Elisei, nuntă și botez în urmă cu 6 ani

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.