Marius Elisei, prima apariție publică după scandalul cu transsexualul: ”Este vorba despre o înscenare foarte urâtă”

Publicat: 31/01/2020 | 22:00

Marius Elisei, prima apariție publică după scandalul cu transsexualul. Soțul Oanei Roman susține că este vorba despre o înscenare.

Nici n-au anunțat bine că au revenit la sentimente mai bune, după separarea de la finele anului trecut, că o nouă controversă a ”lovit” cuplul Oana Roman – Marius Elisei. Soțul vedetei a fost prin ”pe picior greșit” cu un transsexual celebru, Delia Rexha, fosta iubită a vestitului manelist Nicolae Guță. (CITEȘTE ȘI: AVEM MESAJELE CARE I-AR FI DISTRUS CĂSNICIA OANEI ROMAN)

Marius Elisei a venit în cadrul emisiunii prezentate de Mihai Morar și a mărturisit că este vorba despre o înscenare. Soțul Oanei Roman a spus că îi va lăsa pe avocați să se ocupe de situația neplăcută în care se află.

”Este vorba despre o înscenare foarte urâtă. Este vorba despre o persoană care încearcă să iasă la TV, să se afirme pe spatele meu și pe spatele Oanei. Oana este cea mai importantă din acest subiect. S-a discutat foarte  mult în ultimele zile. Am dovezi foarte clare, este o înscenare. O minciună oribilă. Am luat legătura cu avocații. O să înaintăm un dosar penal pentru a demonstra concret adevărul și că această înscenare este o făcătură”, a mărturisit Marius Elisei la ”Răi da Buni”.

Soțul Oanei Roman și transsexualul s-au cunoscut în mediul online, acolo unde au purtat mai multe conversații de-a dreptul uluitoare. Conform mesajelor, ginerele fostului premier Petre Roman ar fi fost în căutarea unei relații și nu s-a declarat deranjat de faptul că la celălalt capăt al “firului” se afla un transsexual. Mai mult decât atât, Marius Elisei și-a exprimat dorința de a organiza o întâlnire cu acesta. (VEZI ȘI: MARIUS ELISEI, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE “DISCUȚIILE” INTIME PURTATE CU UN TRANSSEXUAL CUNOSCUT: “E REAL, MĂ…”)

”Ți-am dat așa că îmi caut o amantă dacă s-ar putea / Păi vreau să fiu cu tine, nu o mai vreau pe asta. Îmi place ce corp ai tu și nu contează că esti transsexuală, ce contează asta. / Păi să văd cum scap de Oana, îi găsesc eu ceva motive și vin câteva zile la tine”, sunt doar câteva din mesajele pe care le-ar fi trimis Marius Elisei.