Marius Elisei, lovitură grea la adresa soției sale, Oana Roman. Ce i-a spus tranșant în timp ce își “negociau” despărțirea

Publicat: 22/12/2020 | 12:48

Nu mai e un secret pentru nimeni că Marius Elisei și Oana Roman au un magazin cu haine care a mers foarte bine chiar și în perioada aceasta delicată, provocată de pandemia noului coronavirus (SARS-CoV-2). Ceea ce nu știau mulți este faptul că bărbatul este singurul care apare în acte și se pare că el își dorește să nu mai colaboreze cu fosta parteneră de viață. Astfel, el se va ocupa singur de afacere, iar schimbarea aceasta îi va aduce mai puțini bani vedetei.

Marius Elisei, lovitură grea la adresa soției sale, Oana Roman

Într-un mesaj video publicat pe Instagram Stories, Oana Roman a precizat că nu avut nicio implicare în actele magazinului cu haine, pentru că și-a dorit să păstreze lucrurile într-o notă decentă. Deși i-a cerut lui Marius Elisei să fie șterse imaginile cu ea de pe site-ul oficial al afacerii , acest lucru nu s-a întâmplat până azi, în jurul orei 13:00.

“(…). Este un business care a fost pe profit din prima săptămână datorită vouă. Am crezut că este un proiect comun, de familie, dar sunt singura care a gândit așa. Site-ul a rămas al soțului meu, pozele cu mine am rugat să fie eliminate, se pare că încă sunt. Absolut orice colaborare s-a încheiat. Am ales să merg pe drumul meu, atât profesional, cât și personal. Cred că este cea mai bună decizie și cea mai corectă, trebuie să-mi cresc acest copil și să-mi văd de viața mea”, a mărturisit Oana Roman cu durere în glas.

Mariajul lor a fost presărat cu multe certuri, despărțiri, iar la începutul acestui an, fiica fostului premier a dezvăluit că merge la terapie de cuplu; se pare însă că ea și Marius Elisei nu au reușit să își rezolve situațiile delicate și, cel mai probabil, în curând, vor pregăti actele de divorț.

Marius Elisei a rămas cu magazinul de haine, deși Oana Roman s-a implicat mult în această afacere © mioboutique.ro
Fiind singurul proprietar trecut în acte, Marius Elisei a rămas cu magazinul de haine, deși Oana Roman s-a implicat mult în această afacere © mioboutique.ro

Nu rata: Prima reacție a lui Marius Elisei după ce Oana Roman a spus că divorțează: “Chiar m-am jurat”. Gestul lui în miez de noapte arată cât e de mare suferința pe care o trăiește

Oana Roman şi Marius Elisei, nuntă și botez în urmă cu 6 ani

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.

Vezi și: Oana Roman, primele declarații după ce a anunțat că ea și Marius Elisei s-au despărțit: “Viața mea își schimbă iar cursul. Nu regret nimic”