Marius Elisei, diagnosticat cu o boală misterioasă. Se face pe bază de stres

Publicat: 02/01/2021 | 12:28
Puțină lume știe că Marius Elisei, încă soțul Oanei Roman, a fost diagnosticat o o boală destul de neplăcută. Motivul pentru care ar fi ajuns în această situație este stresul. Oana Roman crede că ea va fi găsită vinovată de către ceilalți pentru afecțiunea lui Marius. 

Marius Elisei se confruntă cu alopecie, o boală care debutează pe fond de stres și care are ca rezultat căderea părului de pe anumite zone ale corpului. În urmă cu ceva timp, Oana Roman a vorbit despre acest subiect.

„Este o alopecie care se face pe fond de stres. O să se spună că din cauza mea a pățit asta. Eu am o prietenă foarte bună și care este medic dermatolog și i-a prescris un tratament. El are păr deja acolo și nu se vede încă. Tratamentul a avut efect și trebuie să își dea în fiecare zi”, a spus Oana Roman la momentul respectiv.

Oana Roman: „Între noi nu mai e cale de împăcare”

Oana Roman a făcut o sesiune de „Întrebări și Răspunsuri” pe pagina ei de Instagram, iar cele mai multe întrebări au avut legătură cu despărțirea de Marius Elisei. Vedeta a fost întrebată dacă mai vorbește cu încă soțul ei, dar se pare că acesta nu este dispus să poarte nicio conversație eu ea.

„Eu mi-aș dori (n.r.- să vorbesc) pentru că sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le vorbim în legătură cu Isa, dar doar eu îmi doresc asta.”, a fost mesajul transmis de Oana pe Instagram.

Mai mult decât atât, vedeta a vorbit și despre o posibilă împăcare. Se pare că între ea și Marius nu mai poate fi reparat nimic și le e mai bine așa.

” Nu (n.r. – nu mai e cale de împăcare), din punctul meu de vedere nu și nici din al lui. Cred că am ajuns împreună la concluzia că nu mai există șanse de împăcare și e mai bine așa, pentru amândoi. Era inevitabilă. ” 

De asemenea, Oana Roman a spus că se va ajunge la divorț, însă nu știe când se va întâmpla și nici sub ce formă. Deocamdată, principalul ei scop este ca Isabela, fiica lor, să treacă cât mai ușor peste această suferință.

” Cu siguranță îi este greu, cu siguranță va fi o perioadă grea pentru ea, dar eu fac tot ce e omenește posibil ca ei să-i fie cât mai ușor” , a mai declarat Oana Roman.

Oana Roman şi Marius Elisei, nuntă și botez în urmă cu 6 ani

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.