Mario Iorgulescu învinuit de omor. Iubita tânărului decedat face acuzații grave: ”Iorgulescu Gino Mario a folosit autoturismul său ca pe o armă.”

Publicat: 11/12/2019 | 12:15

Mario Iorgulesc, a provocat în luna septembrie un accident care s-a soldat cu un mort. Familia celui  ce a decedat în accident caută dreptate  și nu vor să îl lase pe făptaș să scape așa ușor.(CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE VÂNĂTĂILE LUI WHAT’S UP! CE S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ CE A FOST ÎNCĂTUȘAT)

Deși încă se află pe patul de spital, Mario Iorgulescu primește o nouă lovitură, de la iubita lui Dani Vicol, tânărul decedat în urma impactului. Patricia nu poate să treacă peste pierderea prematură pe care a suferit-o și caută dreptate pentru iubitul ei. Este foarte determinată așa că a depus o plângere penală pe numele lui Mario Iorgulescu.(VEZI ȘI: DESCOPERIRE ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE! CE AU GĂSIT MEDICII ÎN CORPUL LUI MARIO IORGULESCU)

Fiul președintelui LPF, este acuzat de omor. Pe lângă plâgere penală, va urma și o plângere civilă pentru daune, conform WOWbiz.ro.

„Arăt faptul ca formulez aceasta plângere penala potriva numitului Iorgulescu Gino Mario deoarece consider ca modul în care a acționat, în calitate de conducător auto a dus la producerea accidentului ce a avut consecințe dezastruoase asupra întregii familii, solicitându-va sa aveți în vedere ca în urma administrării probelor, inclusiv retinerea infracțiunii de omor în sarcina acestuia”, scrie în documentul depus.

Iubita lui Dani Vicol susține că este hotărâtă să achite toate cheltuielile expertizelor folsite în rezolvarea cazului, din dorința de a se face dreptate cât mai repede.

„Cel puțin eu consider ca numitul Iorgulescu Gino Mario a folosit autoturismul sau ca pe o arma, rezultatul fiind deja cel cunoscut, concubinul meu, Vicol Daniel Andrei, decedând pe loc neavând nicio șansă de supraviețuire. (…) doresc sa achit toate cheltuielie generate de expertizele medico-legale și tehnice auto, pentru urgentarea soluționării dosarului”, se arată în continuarea plângerii penale.