Mario Iorgulescu, dat în urmărire de Poliție! Unde se ascunde fiul lui Gino Iorgulescu

Publicat: 07/03/2020 | 15:58

Fiul președintelui Lifii Profesioniste de Fotbal, Mario Iorgulescu, a fost dat în urmărire de Poliția Română. Tânărul este anchetat  și are propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Tânărul care în toamna anului trecut a omorât un alt un tată, într-un accident de mașină, în care Mario era drogat și bout la volan, a fost dat în urmărire  vineri, pe 6 martie, la o zi după ce Tribunalul București a decis emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile în lipsă, în dosarul în care acesta este acuzat de omor și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal apare pe site-ul Poliţiei Române în secţiunea „Persoane urmărite”. Mario Iorgulescu este descris de oamenii legii ca având „Înălțimea 191 cm, frunte lată, nas drept, ochi căprui, păr șaten, corpolență atletică, tatuat pe mâna stângă, cicatrici vechi pe antebrațul mâini drepte”.

De asemenea, la „Detalii” apare fapta pentru care a fost dat în urmărire: „comiterea infracţiunii de omor şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Mario Iorgulescu se află în Italia încă de pe data de 23 septembrie, când a fost dus la o clinică pentru a primi îngrijiri medicale. După ce a fost externat, fiul lui Gino Iorgulescu a fost preluat de un institut din Peninsulă.

Mario Iorgulescu a provocat accident cumplit pe 8 septembrie 2019, în urma căruia Dani Vicol, un tânăr de 24 de ani, tată a doi copii, a murit. Oamenii legii au constatat că Mario Iorgulescu conducea cu o viteză de 162 km/h şi nu a oprit la semafor.