Mario Fresh și tovarășul lui Jador, măcelăriți de 6 gorile! Motivul…

Publicat: 14/06/2020 | 16:08

Scene de o rară violență s-au petrecut duminică, la 7 dimineața, în parcarea unui club din Mamaia. Nume celebre din lumea mondenă au simțit pe pielea lor ce înseamnă furia nebună a unor ”gorile” puse pe scandal. Mario Fresh, Jador și cameramanul lor, un puști de 16 ani, au fost măcelăriți de șase bărbați, chiar sub privirile Alessiei, fiica Andreei Esca. Doar după țipetele îngrozite ale tinerei, huliganii s-au retras. CANCAN.RO are detaliile, în exclusivitate.

CITEȘTE ȘI: ÎNTR-UN COSTUM DE BAIE SEXY, ALEXIA ERAM A POZAT INCITANT! EA ȘI MARIO FRESH S-AU RĂSFĂȚAT DUPĂ STAREA DE URGENȚĂ. AVEM FILMĂRILE PROVOCATOARE, DAR ȘI CU MULTĂ ADRENALINĂ

Nici cel mai negru coșmar nu ar fi arătat așa pentru celebrii Mario Fresh și Jador, două nume celebre din showbiz-ul românesc. Alături de cameramanul lor, un adolescent de doar 16 ani, dar și de un cuplu de prieteni, au luat o bătaie soră cu moartea, fix când au ieșit din clubul Breeze, în jurul orei 7 dimineața, potrivit gandul.ro.

Lino Golden a avut inspirația să se retragă la hotel cu o oră înainte

Mario Fresh și tovarășul lui Jador, măcelăriți: ”Aduceți săbiile!”

Sâmbătă seara, Mamaia. Mario Fresh și iubita lui, Alessia Eram, fiica Andreei Esca, Lino Golden, Jador, cameramanul de care aminteam mai sus, și un cuplu au programat o noapte de vis, în care să calce pragurile maai multor cluburi din Mamaia, renumita stațiune exclusivistă. Au părăsit hotelul unde își închiriaseră camere pentru acest weekend și direct în club au ”aterizat”. Totul ok, petrecere, dans, un suc, o bere, o șampanie fină. Au căutat, apoi, un alt club, unde au făcut și acolo spectacol, iar în finaal s-au retras pentru un ultim ”popas”. Locul de unde aveau să mănânce o bătaie cruntă.

NU RATA: APARENȚELE ÎNȘALĂ! CULIȚĂ STERP ȘI JADOR AU RĂMAS FALIȚI!? CE S-A ÎNTÂMPLAT CU SUCCESUL CELOR DOI CÂNTĂREȚI

În jurul orei 6, Lino Golden avea să aibă parte de inspirația vieții! Le-a spus prietenilor că se retrage la hotel. În ciuda insistențelor, a rămas ferm pe poziție. Era obosit și nu avea rost. A plecat. După o oră, Mario Fresh, Alessia, Jador și cameramanul și cuplul au părăsit clubul. Au făcut câțiva pași, până în parcare, unde s-a dezlănțuit iadul pe pământ. Șase ”gorile” au tăbărât pe ei, doar pe Alessia au evitat-o, și i-au băut crunt. La un moment dat, unul dintre agresori a strigat să se aducă săbiile, să-i taie. Nu s-a întâmplat. Mario Fresh a ieșit ”șifonat” rău. Se pare că are maxilarul rupt și o contuzie puternică la spate. ”Masacrul” s-a oprit abia când Alessia a început să țipe.

Mario Freș, alături de Alessia Eram, a fost bătut cel mai rău

Mario Fresh și Jador, măcelăriți. Totul ar fi plecat de la niște fete

Sursele CANCAN.RO ne-au dezvăluit că totul ar fi început de la un refuz al lui Jador. Se întâmplase în club, când mai multe fete au intrat în discuții cu el, cerând-i chiar să facă poze, dar artistul le-a refuzat, motivând că este obosit. Imediat după ce bătăușii au dispărut, victimele lor s-au deplasat la cea mai apropiată secție de Poliție, unde au depus plângeri. Nu au ajuns încă la INML, dar o vor face cel mai probabil în prima zi a săptămânii viitoare.

Jador a luat și el bătaie în parcare

„Eu și Mario suntem bine amândoi. S-a întâmplat din senin, oameni nebuni. Ajungi la mare să te distrezi și dai de așa ceva. E trist că oamenii sunt atât de răi în ziua de azi. Noi nu am deranjat pe nimeni. Suntem oameni ca toți ceilalți, avem viața noastră și ne distrăm si noi cum fac tinerii de vârsta noastră. Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu”, a declarat Jador, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)