Mario Fresh, schimbare radicală după ”Asia Express”! ”M-am îngrășat 12 kilograme, (…) Am mâncat ca un animal!”

Publicat: 21/02/2020 | 12:48

Cântărețul Mario Fresh, ”fiul adoptiv” al lui Alex Velea, a venit schimbat total din competiția ”Asia Express”. Tânărul a povestit că s-a îngrășat 12 kilograme după ce a revenit în țară. Pare-se că ar fi dat iama în toate preparatele românești.

Deși au plecat cu gândul  să câștige cu orice preț competiția de pe Drumul Comorilor, Alex Velea și Mario Fresh s-au întors acasă mai devreme decât credeau. Fanii lor au fost surprinși să descopere că fizicul impunător și ambiția celor doi cântăreți nu le-a fost de folos.

„Noi am plecat cu un gând, dar, așa cum se întâmplă în general, lucrurile s-au dovedit a fi altfel. Nu ne e deloc ușor, ne chinuim în fiecare zi, dar o să ne adaptăm. Până acum ni s-a lipit burta de spate. Noi suntem obișnuiți cu un anumit regim alimentar, iar aici totul e prăjit în mult ulei, pâinea e foarte dulce, parcă e cozonac etc. Ni se pare monstru de greu și uneori ne întrebăm de ce am venit”, povesteau Alex Velea și Mario Fresh în cadrul emisiunii ”Asia Express”.

La întoarcere a dat iama în bunătăți

Mario Fresh a revenit în forță pe plaiurile natale, după experiența din Filipine. Iubitul Alexiei Eram – fiica Andreei Esca, a mâncat tot ce-a prins când s-a întors acasă. Artistul și-a șocat fanii la avanpremiera filmului ”Miami Bici” cu un aspect… total schimbat.

„M-am îngrăşat cam 12 kilograme de când m-am întors. Am mâncat ca un animal, m-am îngrăşat foarte, foarte tare. Am mâncat orice când m-am întors, mi-a fost dor de mâncarea de acasă. Pentru că acolo nu apucam să mâncăm decât dimineaţa şi seara, orez prăjit cu un fel de cârnaţi combinaţi cu cârnaţi de-ai lor prăjiţi, aceasta fiind mâncarea lor tradiţională. Şi m-am săturat de mâncarea lor atât de tare, încât aş fi mâncat orice altceva”, a declarat Mario Fresh pentru click.ro.