Mario Fresh, mesaj emoționant pentru sora sa! Cei doi și-au spus adio pentru o perioadă lungă. „Te aștept acasă, eu nu plec nicăieri”

Publicat: 29/12/2020 | 21:27

Pe Mario Fresh îl știe toată lumea, însă puțini sunt cei care o știu pe Raluca, sora artistului. Cei doi frați au o relație foarte apropiată, iar în timpul pandemiei au locuit împreună. Deși artistul își dorește să petreacă cât mai mult timp alături de Raluca, a fost nevoit să îi spună adio pentru o perioadă destul de lungă.

Mario și Raluca sunt foarte apropiați, de aceea artistul își dorește să își convingă sora să înceapă o carieră muzicală în România, însă planurile tinerei sunt diferite. Raluca este o tânără extrem de ambițioasă și vrea să aibă o carieră strălucită, însă pentru a își îndeplini acest obiectiv este nevoită să plece departe de familie. (CITEȘTE ȘI: MARIO FRESH, OPERAT DE URGENȚĂ. CU CE PROBLEME DE SĂNĂTATE SE CONFRUNTĂ ARTISTUL: “A TRECUT ANESTEZIA, A ÎNCEPUT SĂ MĂ DOARĂ PUTERNIC”)

În ciuda dorințelor fratelui său, Raluca a ales să își îndeplinească visul departe de România și de familie. Tânăra a plecat în Dubai, unde va lucra la un hotel de renume, Palazzo Versace Dubai. Deși își susține sora, despărțirea a fost grea pentru Mario Fresh.

Mario Fresh, mesaj emoționant

Mario Fresh a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Artistul și-a luat rămas bun de la sora sa și a ținut să îi transmită câteva cuvinte, impresionându-i pe internauți. (VEZI ȘI: ALEXIA ERAM ESTE O IUBITĂ GELOASĂ. MARIO FRESH, DESPRE UNA DINTRE CRIZELE PE CARE I LE-A FĂCUT: “CE TRECE PESTE 18 ANI, EA IMEDIAT REACȚIONEAZĂ” | VIDEO)

„Nu sunt foarte bun la textele siropoase și nici nu vreau să fiu. Doar vreau să vă spun că fata asta, este cea mai puternică și are cel mai frumos suflet posibil. Este modelul meu de “AȘA DA” și sunt cel mai norocos om din lume că ea e sora mea. Mereu când simt că nu mai pot, doar trebuie să mă gândesc la ea și prind putere instant.

În ultimii ani a fost destul de departe de familia ei, iar azi începe un nou capitol pe un alt continent, nou și pentru ea. @ralugalatanu Te iubesc și îți mulțumesc pentru toata energia ta frumoasa. Te aștept acasă, eu nu plec nicăieri!”, a scris Mario.