Mario Fresh, limbaj vulgar la Asia Express de la Antena 1: „Băga-mi-aș…”

Publicat: 16/02/2020 | 12:08

Tatuajele lui Alex Velea au fost în centrul atenției la Asia Express”, iar Mario Fresh, colegul său de echipă, dorește să nu se lase mai prejos și să fie în centrul atenției. E drept că aventura implică multe sacrificii, iar uneori – din cauza stresului – limbajul este ceva mai colorat decât ar trebui.

Emisiunea-concurs ”Asia Express” îi provoacă, permanent, pe concurenți, aceștia fiind ”obligați” să țină pasul și să treacă tot felul de probe – de pildă spălat de vase, umflat de baloane sau bărci care trebuie vopsite.

În timp ce se afla în plină cursă, Mario Fresh a lăsat să ajungă ”pe post” un limbaj ceva mai slobod decât ar fi trebuit. ”Am trecut pe aici, am trecut pe aici, băga-mi-aș piciorul, îți dai seama câte dărâm pe aici?”, a spus Mario Fresh, vizibil tracasat, în timp ce încerca să își croiască drum, cu rucsacul în spate. La rândul său, Alex Velea a tras o concluzie referitoare la străduțele pe unde au fost obligați să se strecoare. ”Străduțele? Foarte mici și aglomerate. Haine multe la vedere, diverse magazinașe cu casa în spate. Unii fierb ceva, în niște oale, la poartă, multe fete cu fel de fel de dinți…”, spus Alex Velea.

Alexia Eram, picanterii despre relația cu Mario Fresh

Alexia Eram a rememorat ziua în care l-a cunoscut pe iubitul ei, Mario Fresh, dar și cum s-a aprins flacăra iubirii dintre ei. Vă dăm câteva indicii: vedeta îl plăcea mult ca artist, iar Andreea Esca și Antonia au contribuit mult ca ei doi să se cunoască.

“În mai 2016, când Alex Velea a lansat piesa «Ziua mea». Eu știam că urma să mergi la lansare și ți-am spus că, dacă este Mario acolo, să mă chemi, pentru că mie îmi plăcea de Mario ca artist. M-ai sunat și m-ai anunțat că Mario este acolo, așa că am venit imediat. Acolo, ai pus-o pe Antonia să-mi facă cunoștință cu el și am stat de vorbă cu el toată seara. Când am plecat, m-a întrebat care este contul meu de Instagram și dacă vreau să îmi dea numărul lui sau dacă vreau să i-l dau eu pe al meu. Eu, fără să mă gândesc, nu i-am dat numărul meu, doar l-am luat pe al lui, ceea ce a însemnat apoi că eu trebuia să îi dau prima mesaj. După ce am vorbit o vreme prin mesaje, am ieșit la întâlniri și așa ne-am îndrăgostit”, a povestit fiica Andreei Esca pentru Unica.