Mario Fresh a răbufnit! Cu ce probleme se confruntă „ginerele” Andreei Esca: „Sunt plin de nervi”

Publicat: 24/04/2021 | 18:37

Mario Fresh se confruntă cu o problemă care nu-i dă deloc pace. În mediul online, iubitul Alexiei Eram le-a dezvăluit fanilor săi ce se întâmplă cu el și de ce nu reușește să se calmeze.

A fost mereu atent la imaginea lui, însă acum a devenit total nemulțumit. Mario Fresh le-a mărturisit fanilor săi că mai vrea să scape de 3 kilograme, cele pe care le consideră în plus, doar că nu prea reușește.

Motivul? Îi place mâncarea, după cum chiar el a declarat în mediul online.

„Am ajuns acasă și nu eram deloc mulțumit pe ziua de astăzi, nu eram împăcat. Mi-am luat căciula frumos, mi-am luat bluzița, m-am dus în parc să facem puțin cardio. Sunt plin de nervi, vreți să vă mint? Sunt plin de nervi că nu pot să mă mai abțin și mai am fix alea 3 kilograme, ultimele 3 de dat jos și nu mai pot. Nu pot să mă mai abțin, îmi place mâncarea, sală oricum fac la mișto, nu sunt toate aparatele acolo unde fac. Fac așa cât să mă mențin puțin”, a spus Mario Fresh pe Instagram.

De ce nu mai sunt prieteni Mario Fresh și Alex Velea

În videoclipul intitulat “Răspunsul meu pentru Lino și Mario”, Alex Velea povestește pe scurt despre despărțirea dintre el și fiii săi adoptivi. Potrivit artistului, certurile între cei trei au început după ce Alex Velea a încercat să promoveze și alți artiști de la Golden Boy Society.

“De ce nu mai sunt Lino şi Mario Fresh la Golden Boy Society, hai să vă povestesc! Văzând această transformare a lor, am sperat să nu se întâmple ce s-a întâmplat, dar mă aşteptam la treaba asta. Una din probleme este că ei şi-au dorit să rămânem doar noi 3 la Golden Boy Society, Lino, Mario şi eu. Deşi atunci când ei au venit în formula erau şi Rashid şi John Băiat Bun, artişti care i-au susţinut şi iubit. De la bun început, şi Mario şi Lino au ştiut dorinţa mea de a-i ajuta şi pe alţii, exact cum am făcut şi cu ei. Când am făcut Golden Boy Society mi-am dorit să pot crea o familie în care să ne sprijinim, să ne ajutăm şi când suntem pe val şi când cifrele scad. Însă Lino şi Mario au uitat de aceste lucruri când au început să dea de faimă, iar prin acţiune lor au arătat că nu-şi mai doresc să facă parte din Golden Boy Society.

Punctul culminant a fost atunci când ei au încercat să mă forţeze să fac parte din anumite proiecte de ale lor în care eu nu am crezut, puteam să mă opun din punct de vedere contractual, dar nu am făcut-o, piesele s-au lansat, iar eu mi-am dat seama că drumul nostru împreună nu mai poate continua. Nu cred în dragostea făcută cu sila, deşi repet, contractual ei încă au nişte obligaţii faţă de mine. De azi înainte, nu mai au! Sunt liberi de contract, băieţi să fiţi fericiţi! Nu vreau să vă urăsc, vă iubesc. Dacă ar fi să mai fac încă o dată treaba asta, aş face-o la fel. Recunosc, sunt puţin dezamăgit, dar asta e viaţa. Multă Baftă!”, a spus Velea în clipul postat pe Youtube.

Sursă foto: Facebook