Marinela Chelaru, „îndrăgostită” de jurații de la „Chefi la cuțite”! ”Ai noroc că nu sunt mai tânără, că nu mai scăpai de mine”

Publicat: 13/04/2021 | 22:48

Marinela Chelaru s-a declarată fană înfocată a emisiunii „Chefi la cuțite”. Aceasta îi îndrăgește pe cei trei jurați, în special pe Cătălin Scărlătescu, pe care este determinată să îl însoare. Vedeta s-a prezentat în fața celor trei jurați și a făcut spectacol.

Marilena Chelaru a declarat că de mult așteaptă să ajung în fața celor trei chefi, iar dorința i-a fost împlinită. Prezentă în emisiunea „Chefi la cuțite”, aceasta le-a pregătit un desert delicios și abia a așteptat să îi întâlnească. (CUTEȘTE ȘI: MARINELA CHELARU TRECE, DIN NOU, PRIN MOMENTE GRELE. ”SE TEME SĂ NU MOARĂ!”)

„Vreau să-l văd pe Scărlătescu, că știu că lui îi plac dulciurile. Eu îi urmăresc pe cei trei jurați, că îi iubesc de nu mai pot. Am ajuns să mă uit la Chefi la cuțite și în reluare.

De-abia așteptam să vin. Când eram mică, am stat lângă mama, că era o femeie foarte harnică, și am învățat de la ea”, a spus Marinela Chelaru.

„Ai noroc că nu sunt mai tânără”

Ajunsă în fața celor trei chefi, Marinela Chelaru a avut ochi numai pentru Cătălin Scărlătescu. Mai mult, aceasta chiar i-a certat pe Sorin Bontea și Florin Dumitrescu pentru că nu se ocupă cum trebuie de jurat și nu i-au găsit până acum o fată potrivită.

„Ce faci, iubirea mea? Voi nu ați înțeles până acum. Sunteți de atâția ani prieteni și îl lăsați așa. Pe voi nu vă interesează, sunteți căsătoriți, aveți copii, sunteți la casa voastră, și pe ăsta? El este foarte sensibil, aia este. Pentru el trebuie să găsiți o femeie care să pună mâna pe el. Ai noroc că nu sunt mai tânără, că nu mai scăpai de mine”, a mai spus Marinela Chelaru.