Marina Almășan, tex dur la adresa românilor din diaspora! ”Ticăloșii care ni se-ntorc în țară”

Publicat: 24/03/2020 | 15:23

Jurnalista TV Marina Almășan a reacționat extrem de dur la adresa conaționalilor care s-au întors, în număr mare, în România, la scurt timp după declanșarea epidemiei de coronavirus.(CITEȘTE ȘI: OLGA BĂLAN, MĂRTURISIRI EMOȚIONANTE DIN MIJLOCUL DEZASTRULUI ITALIAN!)

Într-un editorial semnat pe site-ul femeide10.ro, Marina Almășan s-a arătat extrem de revolată de numărul mare de români din diaspora care s-au întors recent acasă.(NU RATA: AVEM ÎNREGISTRĂRILE CARE I-AU DAT DE GOL PE PIRAȚII ȘOSELELOR. “SCOATE AIA NEAGRĂ (…) IA AIA GROASĂ, AIA MICĂ, D-AIA DE PALME”)

Cei ce ne-au adus, în dar de Paști, coronavirusul, sunt cei plecați să muncească “la negru”, să fenteze autorități străine, să-i lase pe cei de acasă fără cei mai buni meșteri, și asta fără nicio remușcare. “Banul învârte lumea” spune un proverb. Le-a învârtit mințile multora, trimitându-i în toate cele patru zări, departe de țara lor, și nu doar pentru a munci în mod cinstit. Ci si pentru a cerși, mutilând cu zdrențele lor chipul celor mai frumoase orase ale lumii, pentru a face tumbe prin așternuturile plătitorilor în valută, pentru a șterge la fund bătrânii altora, lăsându-i pe ai noștri să moară singuri, uitați de lume. Sunt concetățenii nostri care au dat buzna “în lumea civilizată”, dar nu pentru a i se alinia, ci pentru a fura, tâlhări, înșela sau chiar ucide, cu sânge rece. Pentru a scuipa, prin toate acestea, imaginea țării lor.  Aceștia sunt “românii care se întorc brusc acasă” ! Ei se află în spatele panicii generale, a oamenilor ce au început să ne moara, a medicilor care-și riscă viața în aceasta luptă crancenă. Ei sunt descreierații care și-au dat, brusc , seama că, la o adică, numai fraierii din țara ta îți pot veni în ajutor. Lor le datorăm răspindirea epidemiei, pentru ei statul român trebuie să consume bani cu carantine, forțe de ordine, monitorizări la domiciliu și, mai apoi, asistența medicală. Dar ei nu sunt DIASPORA! Ei sunt niște descreierați, pe care nu i-am fi vrut niciodată înapoi, căci țara ne-ar fi mai curată fără ei. Iar acum, mai sănătoasă”, a scris Marina Almășan,

Citește editorialul integral pe femeide10.ro.