Marina Almășan a trait experiența vieții : a urcat pe scenă și a cântat alături de o trupă celebră

Publicat: 06/03/2020 | 14:00

Aflată la Stockholm, în documentare pentru viitoarea sa carte, “Pe urmele vikingilor” , cunoscuta producătoare a emisiunii “Femei de 10, Bărbați de 10”, de la TVR 2, a avut parte de o provocare de zile mari.(CITEȘTE ȘI: VEDETA SHOW-ULUI ”LA MĂRUȚĂ” A NEGOCIAT ÎN SECRET CU ANTENA, IAR BOȘII PRO TV AU EXPLODAT CÂND AU AFLAT!)

Aflată în vizită la Muzeul ABBA – una dintre atracțiile turistice de top ale capitalei suedeze, Marina și-a luat inima-n dinți și …s-a suit pe scenă, alături de cei patru membri ai trupei Abba. Mai mult, sub ochii zecilor de turiști din toate colțurile lumii, ce se aflau în muzeu la acea oră de vârf, vedeta TVR a interpretat, în manieră karaoke, unul din șlagărele celebrei formaţii suedeze. Surpriză mare pentru Marina Almăşan care a obținut aplauze la scenă deschisă, chiar dacă Agneta, Frida, Bjorn și Benny nu erau decât niște holograme, ingenios gândite de designerii muzeului!(NU RATA: ”CELULĂ DE CRIZĂ” ÎN FAMILIA ANDREEI BĂLAN… AZI, SE DECIDE DIVORȚUL!)

“ABBA a fost preferata mea, în adolescență. Le știam toate cântecele, iar unele le mai țin minte si acum. Așa că nu mi-a fost foarte greu să cânt, la Stockholm,  chiar și în condițiile unor emoții mari, melodia “Thank you for the music!”, a povestit Marina Almăşan.

Marina Almășan a trait experiența vieții

Primăvara se anunţă plină de evenimente pentru gazda emisiunii „Femei de 10, bărbaţi de 10”. În această perioadă, Marina lucrează de zor, alături de echipa sa, la un nou sezon al emisiunii “Femei de 10, Bărbați de 10”, care va începe pe 28 martie, iar în paralel lucrează la o cartea plină de surprize pe care o va lansa în această primăvară, “Pe urmele vikingilor”.