Marie Fredriksson, solista formației Roxette, a murit la 61 de ani

Publicat: 10/12/2019 | 14:24

Cântăreața Marie Fredriksson, solista formației Roxette, a murit luni, la vârsta de 61 de ani, după o luptă de 17 ani cu cancerul. Moartea lui Marie Fredriksson a avut loc pe 9 decembrie și a fost anunțată de managera artistei.

Cu profundă tristeţe vă anunţăm că una dintre cele mai mari şi mai iubite artiste s-a dus. Marie Fredriksson a murit în dimineaţa zilei de 9 decembrie din cauza problemelor mai vechi de sănătate pe care le avea„, a transmis managera cântăreţei, Marie Dimberg, potrivit presei suedeze.

În urmă cu 16 ani, Marie Fredriksson a suferit o operaţie pe creier din cauza unui cancer agresiv. Jumătatea solistei din Roxette, Per Gessle, a transmis un mesaj prin care îşi exprimă durere: „Transmit toată dragostea mea ţie şi familiei tale. Nimic nu va mai fi la fel fără tine!„.

În 2002, Marie Fredriksson a fost diagnosticată cu tumoare cerebrală și a urmat un tratament agresiv. Șapte ani mai târziu, artista și-a revenit și a reușit să se întoarcă pe scenă, timp în care formația Roxette a creat mai multe albume și a participat la concerte.

În 2016, starea ei de sănătate s-a înrăutățit și medicii au sfătuit-o să se retragă.