Marica, spaima prietenilor de familie! Are la activ două ”recidive” grave…

Publicat: 01/05/2020 | 23:51

Ex-atacantul echipei reprezentative a României s-a arătat a fi „spaima” prietenilor de familie. Ciprian Marica are la activ două ”recidive”. Ar fi ”atentat” la logodnica frățiorului de la ”națională” și i-ar fi luat mireasa tovarășului său, Tomoiagă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile. (CITEȘTE ȘI: CUM SE APĂRĂ MARICA DUPĂ CE TOATĂ ȚARA L-A VĂZUT ÎN PROSOP, CU NEVASTA ALTUIA)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte inedite legate de ”cazierul amoros” al ex-vârfului de la „națională”. Până să o ”comită” cu nora fostului șef de la Transgaz, în vara anului trecut, Cipri mai avea la activ două recidive grave și părea să fie spaima prietenilor de familie. (NU RATA: CELE MAI TARI AROGANȚE DE 1 MAI, PE VREMEA CÂND NU EXISTA COVID-19)

Cirpian Marica are la activ două ”recidive” grave…

Ar fi ”atentat” la logodnica frățiorului de la ”națională”

În urmă cu mai bine de patru ani, ex-vârful „naționalei” ar fi încercat să o combine pe iubita lui Alex Marin. Cipri ar fi abordat-o pe Cristina Rovenţa într-o toaletă, unde i-ar fi cerut numărul de telefon. Una peste alta, cei doi s-ar fi înţeles într-un fel. Supărat, vezi, Doamne, pe gestul amicului său, Alex Marin s-ar fi gândit să-i plătească lui Ciprian cu aceeaşi monedă. Aşa că a bombardat-o cu mesaje şi like-uri pe Facebook pe Digi-ştirista Laura Teodoru, fosta iubită a ”naţionalului”, căreia acesta i-a dat şi un inel de logodnă, la un moment dat. (NU RATA: CUM ÎNCEARCĂ MAXIM SĂ SE RĂZBUNE PE STELISTUL CARE A ATENTAT ÎNTR-O TOALETĂ LA IUBITA LUI. O BOMBARDEAZĂ CU SMS-URI DE AMOR PE …)

Cipri ar fi ”atentat” la Cristina Rovența, logodnica frățiorului de la ”națională”

I-ar fi luat mireasa tovarășului său Tomoiagă

Prin 2014, ex-vârful „naționalei” ar fi reușit să îi „strice” nunta prietenului său bun. Deși Tomoiagă și Daiana Anghel aveau organizat totul, iar fosta prezentatoare își comadanse rochiile de mireasă, tovarășul lui Cipri n-ar fi ținut cont de toate cheltuielile pentru marele eveniment și a decis să pună capăt relației cu fosta prezentatoare. Motivul? Unul extrem de întâlnit. Conform unor zvonuri apărute prin oraș, se pare că Tomoiagă nu doar că a aflat că i se puneau coarne, dar Daiana ar fi și recunoscut „adulterul”. Conform surselor noastre, blonda și-ar fi „tradus” logodnicul cu nimeni altul decât Ciprian Marica. (VEZI ȘI: CINE ESTE, DE FAPT, ANA MUNTEAN, SOȚIA PRINSĂ DE SOȚ CU CIPRIAN MARICA ÎNTR-O CAMERĂ DE HOTEL DIN CLUJ)

Ex-vârful „naționalei” i-ar fi luat mireasa tovarășului său Tomoiagă

Potrivit informațiilor noastre, sub pretextul că se ocupa de PR-ul localului și al plajei pe care fotbalistul le deține în Mamaia, Daiana era în permanență în compania lui Marica. Ciudat este că Tomoiagă ar fi fost prevenit de prieteni că această apropiere nu este tocmai bună, căci, în trecut, cei doi ar mai fi avut o aventură. Prietenul lui Cipri, însă, nu ar fi crezut decât atunci când a văzut cu ochii lui. Pusă în fața faptului împlinit, se pare că fosta prezentatoare a recunoscut totul, iar iubitul ei a rupt imediat logodna.

Ciprian Marica, într-o postură mai puțin fericită

Imaginile care au stârnit vâlvă

Ziar de Cluj a difuzat o înregistrare video din august 2019 în care apar fostul internațional Ciprian Marica, care are o relație de cinci ani și doi copii cu Ioana Marcu, și Ana Muntean, o tânără de 31 de ani, măritată cu Florin Muntean, fiul fostului șef al Transgaz, ieșind din camera unui hotel din Cluj-Napoca. Înfășurat doar într-un prosop, Marica încearcă să-l convingă pe Muntean să meargă să discute în altă parte. Până la urmă, din cameră și-a făcut apariția și tânăra, iar reproșurile din partea soțului au început să curgă.

Cum se apără Ciprian Marica!

Potrivit unor surse D.A.S. (Departamentul Anchete Speciale al CANCAN.RO) categoria A, la scurt timp după apariția în mass-media a video-ului de la Cluj, Ciprian Marica s-ar fi confesat apropiaților. Ex-atacantul „naționalei” le-ar fi spus prietenilor că episodul în care a fost surprins cu nora fostului șef de la Transgaz reprezintă o înscenare, iar apariția clipului video la aproximativ un an distanță nu-i deloc întâmplătoare. Filmarea ar fi avut ca scop discreditarea marelui sportiv” Mi-au înscenat totul”, le-ar fi spus Ciprian Marica prietenilor lui.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)