Mariana Moculescu, dezvăluiri cutremurătoare despre coșmarul trăit în Italia. A fost amenințată cu moartea de fostul iubit

Publicat: 20/04/2021 | 17:57

Mariana Moculescu a vorbit despre experiența traumatizantă pe care a trăit-o în Italia, alături de fostul ei iubit. Relația toxică pe care a avut-o și-a pus amprenta asupra ei.

După aproape zece ani departe de casă, Mariana Moculescu a decis să se întoarcă în România. În Italia, fosta soție a lui Horia Moculescu l-a cunoscut pe Massimiliano Lorenzini. Părea să-și fi găsit liniștea în brațele lui, erau îndrăgostiți și plănuiau să-și petreacă restul vieții împreună. Lucrurile, însă, au luat o turnură urâtă. (CITEȘTE ȘI: CE REACȚIE A AVUT MARIANA MOCULESCU DUPĂ CE FOSTUL EI SOȚ A FOST INTERNAT ÎN SPITAL, SUSPECT DE COVID-19)

Bărbatul ar fi călcat strâmb de mai multe ori, iar relația devenea din ce în ce mai toxică. Potrivit Marianei Moculescu, Massimiliano Lorenzini era un bărbat agresiv. Nu accepta să i se reproșeze lucruri, dar mai ales să fie acuzat de infidelitate.

”A avut agresivitatea de a-mi pune mâna în gât de patru ori, a patra oară pe stradă, amenințându-mă că, dacă nu-mi retrag denunțul, mă vor omorî prietenii lui, nu el. El nu a fost acasă când mi-am strâns bagajele și am fugit. De foarte multe ori aceste persoane nici nu știu că sunt astfel, dar eu cu experiența mea de viață îmi dădeam seama că mă înșală și dacă i-am atras atenția o dată, de două ori, a devenit agresiv.

Nu-i făcea plăcere să-i spun că înțeleg ce face el. Ulterior nici nu i-am mai spus. Mă retrăgeam pe balcon, fumam, mă enervam, mă supăram și nu puteam să mă exprim, pentru că eram în țara sa, printre ai săi, cu sora lui în acea casă, cu cumnatul lui, prietenii lui”, a declarat Mariana Moculescu pentru Click.

Mariana Moculescu l-a denunțat pe fostul iubit

De asemenea, Mariana Moculescu susține că fostul iubit ar fi bruscat-o și amenințat-o cu moartea. Motiv pentru care l-a denunțat la poliție. Ulterior, ea a decis să-și facă bagajele și să renunțe la tot.

De când s-a întors în țară, Mariana Moculescu pare mai liniștită. S-a împăcat cu fiica ei, Nadia, și a reluat legătura chiar și cu fostul soț, Horia Moculescu. (VEZI ȘI: MASSIMILIANO E ISTORIE! MARIANA MOCULESCU S-A MUTAT ÎN BURICUL BUCUREȘTIULUI, CA SĂ FIE MAI APROAPE DE FIICA EI, NIDIA)

”Toți știau că relația lui e cu o femeie româncă. Existau prejudecăți. Când am făcut denunțul, toți s-au agitat: «Cum adică? O româncă ți-a făcut ție denunț și locuiește cu tine în casă? Asta e chiar culmea». I-am făcut denunț pentru agresivitatea asta, că mi-a pus mâna în gât. Nu de prima oară, nici de a doua oară, dar a treia oară deja a fost culminant”, a declarat Mariana Moculescu pentru Click!