Marian Nistor și soția sa, mesaj ireal din izolare: „Sunte-m alăturea de voi”

Publicat: 22/04/2020 | 11:31

Marian Nistor, cunoscutul interpret de muzică ușoară, alături de soția sa le-a transmis fanilor săi un mesaj de încurajare pe Facebook cu ocazia acestor Sărbători Pascale, marcate de epidemia cu Covid-19.

Liderul formației Savoy le spune admiratorilor săi că – împreună cu soția sa, Dorina – „sunte-m împreună alăturea de voi”.

Dar asta nu e tot

Mai mult, mesajul celor doi artiști este compus în versuri, toată urarea având 2 strofe, ca într-o melodie a trupei Savoy. Aflați în „izolare”, ei și-au salutat fanii de Paștele ortodox, cărora le „spune-m” … Hristos a înviat!

Cine este Savoy

Savoy este o formație românească de muzică pop înființată de cantautorul și compozitorul Marian Nistor sub mai multe denumiri: în 1963 s-a numit Stelele în orașul Plopeni, 1966 apoi Stelele 23 la Uzina 23 August din București.

În 1967 Portativ la U.C.E.C.O.M., în 1969 s-au hotărât la un nume Savoy la Teatru Constantin Tănase la sala Savoy a fost botezată de compozitorul Aurel Giroveanu,actorul de comedie Ne Stroe și directorul teatrului Dinescu.

Formația Savoy a activat până în anul 1992 în componentă:Marian Nistor,Nicolae Calangiu, Nicolae Rotarescu, Ionel Samoilă, George Mitrea, Ionel Orban. Din anul 1992 Marian Nistor a continuat sub titulatura Savoy,până în anul 1996 când i s-a alăturat că membru al formației Savoy Dorina Paraschiv Nistor.