Marian Mexicanu, diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus. Soția lui a fost nevoită să plece de acasă

Publicat: 18/12/2020 | 08:52

Marian Mexicanu a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus. După aflarea rezultatului, artistul a decis să-și trimită familia în altă parte și să stea singur în izolare.

Artistul a rămas fără gust, fără miros și se simțea slăbit. Așa că a decis să facă un test rapid pentru coronavirus. Rezultatul a fost pozitiv, iar ulterior a decis să se autoizoleze. Marian Mexicanu nu a vrut să-și pună familia în pericol așa că și-a trimis soția și copiii să stea în altă parte.

Doar că nu a știut că și Ana Maria era, din păcate, infectată cu noul coronavirus.

”Am stat separat, iar eu am făcut o greșeală. Eu nu am știu că Ana Maria are și ea și am gonit-o, i-am zis >. Am stat 22 de zile izolat. Am copii, am nepoți de 3 ani și jumătate, respectiv 5 ani și jumătate, deci doi îngerași și am zis că nu o sa ia ei. Așa am gândit, am stat separat”, a spus Marian Mexicanu la Antena Stars.

Ulterior, după aproape o lună de zile de izolare, Marian Mexicanu și-a făcut un alt test. Și de data aceasta a fost pozitiv, așa că până de sărbători, artistul va sta în continuare izolat. În toată această perioadă, el și soția sa s-au văzut fugitiv doar atunci când Ana Maria venea să îi lase mâncare. După ce se va vindeca, Marian se va reuni cu familia lui. (CITEȘTE ȘI: MARIAN MEXICANU’ ŞI SOŢIA LUI AU AJUNS LA POLIȚIE ÎN SERBIA! CE S-A ÎNTÂMPLAT)