Marian Godină ironizează decizia luată privind distribuirea Luminii Sfinte! Clipul care a devenit viral

Publicat: 15/04/2020 | 16:37

Polițistul Marian Godină a tras mereu atenția prin felul direct și presărat cu umor prin care își exprimă părerile. Așa a făcut și de această dată, a postat, miercuri, pe pagina de Facebook, o înregistrare video cu trimitere la anunțul făcut, marți seară, de ministrul de Interne, Marcel Vela, privind distribuirea Luminii Sfinte de către angajații MAI.

Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a anunțat un acord cu Patriarhia Română privind distribuirea Luminii Sfinte de către angajați MAI și voluntari în noaptea de Înviere. Acest anunț a stârnit numeroase controverse și intrigi. Marian Godină nu s-a putut abține și a reacționat și el în felul caracteristic. (CITEȘTE ȘI: IMAGINI EMOȚIONANTE! UN BĂIEȚEL A FUGIT DE ACASĂ CA SĂ-ȘI VADĂ MAMA, MEDIC ÎN PRIMA LINIE CARE LUPTĂ ÎMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI)

Acesta a postat pe pagina personală de Facebook un videoclip cu el alergând pe o bandă și ținând o lumânare în mână. Clipul a fost însoțit de comentariul „Mă antrenez”. Postarea polițistului a stârnit amuzamentul urmăritorilor și a devenit imediat virală. La doar câteva ore de când a fost făcut public video-ul a strâns o mulțime de like-uri și comentarii. (VEZI ȘI: GINA PISTOL, INDICII CĂ NU MAI ARE RĂBDARE! VREA SĂ FIE CERUTĂ ÎN CĂSĂTORIE DE SMILEY! ”ZI CEVA! ZI, MĂ, CEVA!”)

În ceea ce privește modalitatea prin care lumina Sfântă va ajunge la credincioși, președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri, că va cere premierului Ludovic Orban și ministrului de Interne, Marcel Vela, să revină asupra acordului între MAI și BOR.