Marian Godină, băgat în mijlocul scandalului fetei bătute de agenții de pază ai unui hipermarket din Brașov: „Le atrag atenția să înceteze cu minciunile”

Publicat: 26/12/2020 | 12:33

După ce pe data de 23 decembrie a publicat pe blogul său personal o postare intitulată „s-a întâlnit hoțul cu prostul”, legată de scandalul iscat după ce o fată de 18 a fost agresată fizic de agenții de pază ai unui hipermarket, Marian Godina este acuzat de un ONG că vrea să influențeze opinia publică pentru a îi scoate pe agresori cu basma curată.

Concret, Marian Godină este acuzat că prezintă date confidențiale din dosarul deschis în urma incidentului şi decredibilizează victima pentru că este de etnie romă.

„Această asociație mă acuză pe mine exact de ceea ce a făcut chiar ea. Adică faci niște acuzații fără nicio probă, iar apoi, când ți se demonstreazĂ că minți, sari în sus că de ce se face justiție pe Facebook. Asta după ce au pornit un întreg scandal bazat pe minciuni și manipulări.

Le atrag atenția să înceteze cu minciunile pe care le-au tot scris la adresa mea și că dreptul la liberă exprimare îl am și eu. Spre deosebire de ele, eu nu am scris nimic fals. Filmările nu au fost făcute public de către mine și nu am avut acces la nicun dosar, de aceea stau foarte liniștit în privința asta, căci nu am făcut nimic ilegal”, scrie polițistul pe pagina sa oficială de Facebook.

Iată și postarea completă a lui Godină dar și acuzațiile ONG-ului

Incidentul s-a produs pe 1 decembrie

Incidentul a avut loc pe dată de 1 decembrie. Tânăra a cumpărat mai multe produse dintr-un supermarket, dar nu a păstrat bonul fiscal. Apoi a mers într-un alt supermarket, ce aparține de aceeași companie. La ieșire, față a fost oprită de agenții de pază ai magazinului, care au acuzat-o de furt. Tânăra a fost condusă într-o camera din incinta magazinului, unde agenții de pază ar fi agresat-o fizic.

”Am rămas cu traume și toate cele din cauza asta. Mi-e frică să ies pe stradă singură. Mi-e frică seară singură. Sun pe toată lumea să stea de vorba cu mine, să nu mă gândesc că mi s-ar putea întâmplă ceva”, spune tânăra agresată.

Față a chemat Poliția în ajutor, însă agenții ar fi sosit la locul incidentului doar la solicitarea pentru furt făcută de paznici. Mai mult, polițiștii sunt acuzați că nu au înregistrat și plângerea legată de agresarea fizică a fetei.

Citește și: Un magazin din Brașov a fost amendat cu 20.000 de lei, după ce un copil de doi ani a fost accidentat de porțile de acces