Marian Godină a spus adevărul despre Codin Maticiuc! Mesajul pentru actorul din Miami Bici: “S#&i $#*@, mă!”

Publicat: 25/02/2020 | 18:13

Marian Godină a făcut dezvăluiri savuroase despre Codin Maticiuc, unul dintre protagoștii filmului “Miami bici” în care apare alături de Matei Dima, alias BRomania. Celebrul polițist din Brașov i-a transmis extravagantului actor o urare… plină cu înjurături! Apropiații și fanii celor doi au fost uimiți când au citit mesajul postat în această după-amiază de Marian Godină. 

Citește și: Codin Maticiuc și BRomania s-au sărutat pasional în filmul Miami Bici! Mărturisiri picante de pe platourile de filmare: “Au fost vreo 5 duble”

Marian Godină, mesaj fabulos pentru Codin Maticiuc după ce a văzut filmul “Miami bici”

Postarea îndrăgitului polițist vine după ce seara trecută, el a răspuns: “Prezent!” invitației lui Codin Maticiuc. Carismaticul actor a fost în Brașov împreună cu membrii echipei peliculei “Miami Bici”, care a rulat în cinematografele din oraș. În această după-amiază, Marian Godină l-a descris pe Codin Maticiuc în câteva cuvinte, așa cum a reușit să-l cunoască, de fapt. Mesajul său se încheie cu o replică, pe care este convins că o va gusta Codin Maticiuc. Deocamdată, artistul nu a răspuns mesajului acestuia, iar internauții sunt nerăbdători să îi afle reacția, după cum au mărturisit la postarea omului legii, pe care o puteți vedea și în galeria foto a articolului.

Citește și: Codin Maticiuc oferă o vacanță gratis la… Miami! Ce trebuie să faceți pentru a câștiga sejurul

“Îl percepeam pe Codin Maticiuc drept un pițiponc de club, afemeiat și bețiv, până am dat din întâmplare de un text scris de el pe care l-am citit și mi-a plăcut. Am aflat apoi și de campaniile umanitare în care e implicat. Mi-a plăcut din nou.

Apoi, am vorbit cu el de câteva ori și iarăși mi-a plăcut omul. M-a tot invitat pe la petreceri, dar i-am zis că nu-s de mine și că nu mă atrag neam. Apoi, m-a invitat la filmul «Miami Bici», care a fost proiectat aseară (n.r.: seara trecută) în Brașov. Râd greu la filme, dar aseară chiar am râs. Filmul e chiar foarte, foarte bun și nu o spun doar așa… chiar o să vă placă și o să râdeți mult. Merită să-l vedeți și veți înțelege de ce-i fac lui Codin următoarea «urare»: Codin Maticiuc, s*gi pu*a, mă!” este postarea făcută de celebrul polițist pe contul său oficial de Facebook.

“Miami bici”, încasări uriașe în primul weekend de la lansare

Comedia românească “Miami Bici” și filmul de aventuri “Sonic the Hedgehog”, bazat pe jocul video omonim, au debutat în fruntea box office-ului românesc de weekend. Filmul regizat de Jesús del Cerro, cu Matei Dima și Codin Maticiuc în distribuție, a fost vizionat 154.420 de spectatori și a generat încasări de 3.354.715 lei, relatează jurnaliștii de la News.ro.