Marian Godină a răbufnit după ce a văzut un autobuz plin cu oameni: ”Ce treabă urgentă aveau la ora aia… habar nu am”

Publicat: 19/03/2020 | 16:11

Marian Godină a răbufnit după ce a văzut un autobuz plin cu oameni. Polițistul a imortalizat momentul și a publicat, pe contul său de Facebook, imaginea care l-a revoltat.

Coronavirusul a creat panică în toată lumea. Klaus Iohannis a decretat stare de urgență în România din cauza virusului ucigaș, iar autoritățile i-au îndemnat pe cetățeni să stea acasă pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

Unele persoane, însă, nu respectă sfaturile date de oamenii legii. Lucru care l-a scos din sărite și pe Marian Godină. Polițistul a răbufnit după ce a văzut un autobuz plin cu oameni în Brașov. (CITEȘTE ȘI: MINISTERUL SĂNĂTĂȚII, REACȚIE DURĂ CA URMARE A ZVONULUI POTRIVIT CĂRUIA ROMÂNIA AR FI REFUZAT, ÎN PLINĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS, AJUTORUL CHINEI)

Marian Godină a imortalizat momentul și a transmis și un mesaj.

„Am prieteni care îmi tot zic de câteva zile să scriu și eu pe pagină și să îndemn oamenii să stea acasă. Trebuie să fii cel puțin naiv să crezi că oameni precum cei din poza de mai jos vor sta acasă de bună voie, la îndemnul cuiva, fără să fie obligați și chiar păziți. Poza e de azi de la ora 7.20 dintr-un autobuz din Brașov. Unde se duceau, ce treabă urgentă aveau la ora aia… habar nu am”, a scris Marian Godină.

Autobuz plin cu oameni în Brașov

Potrivit informațiilor transmise de Grupul de Comunicare Strategică la ora 13.00, până astăzi au fost confirmate, pe teritoriul României, 277 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 277 de persoane confirmate pozitiv, 25 au fost declarate vindecate și externate, fiind vorba despre 16 persoane la Timișoara, 8 la București și o persoană la Iași.