Marian Godină a publicat noi imagini surprinse de aparatul radar! Cum arăta, de fapt, BMW-ul tânărului care i-a filmat pe politiștii din Teleorman

Publicat: 30/12/2019 | 15:58

Marian Godină a răbufnit în cazul tânărului cu BMW, care a filmat un presupus abuz al poliţiştilor din județul Teleorman. Celebrul om al legii a publicat noi imagini surprinse de aparatul radar cu bolidul condus de Costi Burnea și a făcut declarații tranșante la adresa acestuia.

Citește și: Marian Godină l-a luat la mișto pe Cheloo, pe scena de la iUmor: ”Niciunul dintre noi nu-i azi în uniforma pe care o merită”

Marian Godină a publicat noi imagini cu BMW-ul tânărului din Teleorman, surprinse de aparatul radar

Asaltat de numărul mare de mesaje în legătură cu tânărul cu BMW alb, care a fost amendat de un echipaj de poliție din Teleorman pentru că nu avea plăcuța cu numărul de înmatriculare montată pe partea din față, Marian Godină a făcut publice imagini noi cu bolidul, când a fost fost surprins în mișcare de aparatul radar. Astfel, el a demonstrat încă o dată că ai lui colegi au acționat corect în cazul șoferului mincinos, care i-a acuzat pe cei care l-au tras dreapta că i-ar fi cerut șpagă. În plus, celebrul polițist i-a dat câteva replici acide lui Costi Burnea, care a încercat să-i denigreze pe oamenii legii și a sfârșit prin a se face el de râs.

Citește și: Scandal între Marian Godină și Christian Sabbagh. Mesajul publicat de celebrul polițist despre vedeta Kanal D

“Am primit ieri câteva sute de mesaje, aproape toate cu un video în care un polițist îl sancționează pe un bărbat, pe motiv că nu ar fi avut plăcuță cu numărul de înmatriculare montată pe partea din față. Și filmează șoferul «inocent» discuția cu polițistul, nu de la început, ci din momentul în care agentul vine la geam cu procesul-verbal. Îl auzim pe bărbatul «abuzat» cum îi spune politistului să treacă la mențiuni că i-a cerut șpagă 200 de euro. Polițistul îi spune că în procesul-verbal se trec mențiuni cu privire la cele consemnate acolo, adică cu privire la faptă. Șoferul spune apoi că el trebuie să scrie mențiunile în p-v. Pentru cei care încă nu s-au săturat de placa asta: mențiunile se scriu de către polițist și se fac cu privire la faptă. Dacă polițistul i-a cerut șpagă 200 de euro, șoferul se poate adresa parchetului cu o plângere. Filmarea se încheie când șoferul coboară și filmează mașina având numărul din față montat.

Am avut răbdare să mă uit o singură dată la clip și să răspund unui singur mesaj în care mi se spunea că acel polițist ar trebui dat afară urgent pentru abuzul comis.
Ce să zic… e trist că sunt atât de mulți oameni care sunt atât de ușor de prostit, deși în acel clip existau toate indiciile că omul nostru minte și face pe victima. Erau sute de comentarii la postarea «abuzatului», în care oamenii erau revoltați de abuzul poliției. Rar dădeai de un comentariu al unuia cu capul pe umeri care spunea că acel clip este o manipulare.

În primul rând, cum ar putea să spună un polițist că circuli fără număr pe față când numărul e acolo? Trist că ne putem duce până acolo încât să credem așa ceva. Cum ai reacționa oare dacă ți-ar spune un polițist că nu ai număr și tu, de fapt, să îl ai? Și ca să nu te amendeze pentru asta, să îți ceară 200 de euro. Cum, cum, să te gândești că ar fi posibil scenariul ăsta?

Imaginați-vă asta: mergi frumos pe stradă, cu încă trei oameni în mașină și te oprește un polițist care îți spune să-i dai 200 de euro dacă vrei să nu te amendeze că nu ai număr pe față, deși tu îl ai. Serios că poți fi atât de naiv să crezi scenariul ăsta?

Pentru cei care încă nu și-au dat seama că un șmecheraș i-a prostit, le spun că era foarte ușor de înțeles că omul nostru, după ce a fost oprit și i-au fost luate actele, în timp ce polițistul îi scria procesul-verbal, a coborât și a lipit repede numărul pe bară. Atât de tare, încât nu l-a pus centrat și l-a pus și puțin strâmb. Se putea vedea asta chiar pe filmare.

Poate că e timpul ca Poliția să înceapă să acționeze în instanță astfel de persoane, poate se satură de indus lumea în eroare”, a scris Marian Godină pe blogul său.