Marian Drăgulescu, despre bătăile cu fosta soție „De cele mai multe ori ea sărea. A fost o relație nocivă”

Publicat: 21/04/2021 | 08:52

Marian Drăgulescua vorbit despre un episod mai puțin mândru din viața sa personală. Gimnastul de aur al României a avut parte de mai multe divergențe pline de agresiune în relația cu prima sa soție, Larisa Drăgulescu.

Marian Drăgulescu a fost invitat în la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, care va fi difuzată în această seară. Talentatul gimnast a mărturisit cum a ajuns s-o bată pe Larisa, mama celor doi copii ai săi.

„A fost o relație nocivă, au avut loc foarte multe scandaluri, certuri. Gândiți-vă că am fost doi tineri care scoteau ce este mai rău. Ne luam parte în parte, de cele mai multe ori ea sărea… E un episod din viața mea de care nu sunt mândru”.

Larisa, bătută de Marian și mama lui

Larisa Drăgulescu a făcut mărturisiri în urmă cu aproximativ doi ani despre un episode violent la care a fost supusă de fostul soț, dar și de mama acestuia.

VEZI ȘI: Fosta vedetă Playboy și-a fixat prețul. Cât costă fanteziile pentru adulți cu ex-soția campionului Marian Drăgulescu

Presa a scris fără încetare în 2019 despre agresiunile din fosta familie Drăgulescu, după ce gimnastul și-a snopit din nou în bătaie fosta soție, pe Larisa Drăgulescu, de această dată sub ochii copiilor lor.

„Stabilisem să ne vedem acolo, ca să-mi iau copiii. Urma să plec la Reşiţa, cu trenul. Când ne-am întâlnit faţă în faţă, Marian şi soacră- mea au tăbărât pe mine. Vasilica m-a lovit cu portiera, mi-a cărat palme peste tot şi m-a tras de păr.

Apoi, Marian a venit şi el şi amândoi m-au bătut. M-au făcut c***ă şi mi-au spus să nu mai zic nimic la presă. La doi paşi de noi era Corina Mihai, noua iubită a lui Marian, care se uita ca la spectacol, cum iau omorul. Cum mă prinde, cum mă bate!”, declara femeia în 2018.

CITEȘTE ȘI: Larisa, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, la ora adevărului: ”Oamenii mă blamează!” Cum câștigă banii

Sportivul și-a anunțat retragerea din activitatea competițională în anul 2005, dar a revenit asupra decizie participân la Campionatele Mondiale din 2005 de la Melbourne (Asutralia), unde a reușit să câștigge medalia de aur la sărituri. În anul 2010 Federația Română de Gimnastică a hotărât să nu-l includă pe lista participanților la Jocurile Olimpice de la Londra.