Marian Coandă s-a calificat în finala “iUmor”! Cheloo, profund impresionat de concurent: “Știe să manevreze publicul!”

Publicat: 14/04/2020 | 09:15

Marian Coandă a câștigat cea de-a opta ediție “iUmor”, show difuzat pe Antena 1. Sică, așa cum este cunoscut de public, și-a asigurat un loc în marea finală, deși timp de aproape șapte ani nu a mai urcat pe scenă.

VEZI AICI: PĂRINȚII FENOMENULUI „IZOLETA”, CĂUTAȚI DE IUMOR, ADRIAN MINUNE ȘI… “SĂ TERMINĂM PANDEMIA, SĂ ÎNCEAPĂ PARANGHELIA…”

Am venit să scutur rugina, m-am hotărât să vin în sfârșit la iUmor pentru că am ceva de spus”, a fost mesajul lui Marian Coandă.

Jurații, în special Cheloo, au fost impresionați de prestația lui. “Schimbă tonul, coboară, urcă, știe să își manevreze publicul. M-am simțit foarte bine în calitate de privitor neplătitor și cred că ar trebui să revină cu adevărat pe scenă!”, a spus componentul trupei Paraziții.

În finala iUmor, Marius Coandă îi va întâlni pe Anghel Constantin, Adrian Stoica, Teodorei Nedelcu, Eduard Vacariu, Bogdan Nonic, Magdalenei Chihaia și Alinei Rîbu.

VEZI AICI: CE ”CAZIER” ARE BLOGGERIȚA CARE I-A ZĂPĂCIT PE CHELOO & BENDEAC?! ATENȚIE, IMAGINI +18!

În 1999, Andrei Coandă a format grupul de umor “Neața”, alături de Cătălin și Natanticu. A participat inclusive ca actor în diverse proiecte TV și filme.

Totul despre “iUmor”

“iUmor”, show interesat de Cătălin Ion și Alexandru Enea, este un format de televiziune, difuzat la Antena 1, care a ajuns anul acesta la al optulea sezon. Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați care caută cel mai amuzant român care urcă pe scena îndrăgitei emisiuni. De la momente de teatru, la stand-up, de la muzică la coregrafii amuzante sau de-a dreptul şocante, de la circ şi până la numere excepţionale de magie, acestea sunt doar câteva dintre domeniile pe care românii au dorit să le aducă în faţa juriului.

CITEȘTE ȘI: DAN BITTMAN NU CREDE ÎN PANDEMIE. CÂNTĂREȚUL SE ALĂTURĂ MILIARDARULUI VÎNTU ȘI… 

Începând de anul trecut, chiar înainte de a se filma cel de-al șaptelea sezon, regulile show-ului s-au schimbat! Concurenții au avut parte de o surpriză: o manetă specială. Aceasta are rolul de a împiedica un concurent să se întoarcă pe scena de la “iUmor” în sezoanele ce vor urma și poate fi folosită de către fiecare jurat o singură dată pe sezon!