Maria Ilioiu, gest tranșant după cele mai recente înjurături făcute de Andreea Tonciu la Bravo, ai stil!

Publicat: 30/01/2020 | 17:26

Maria Ilioiu a făcut un gest tranșant la adresa rivalei sale din cadrul competiției “Bravo, ai stil! Celebrities”… care a venit în urma înjurăturilor făcute recent de Andreea Tonciu, chiar în ediția de seara trecută a emisiunii care rulează la Kanal D.

Citește și: Andreea Tonciu, la cuțite cu colegele de la “Bravo, ai stil! Celebreties”. “Cântă manele la machiaj și ele nu vor să…” Ce a nemulțumit-o pe brunetă

Maria Ilioiu, gest tranșant după cele mai recente înjurături făcute de Andreea Tonciu la Bravo, ai stil!

În această după-amiază, Maria Ilioiu a publicat pe o rețea de socializare conversația pe care a avut-o cu una dintre femeile care o susține în emisiunea “Bravo, ai stil! Celebrities”.

“Ești mult prea educată pentru acea femeie, care nu știe altceva decât să jignească. Sincer, îți apreciez răbdarea și calmitatea de care dai dovadă. Nu înțeleg de ce primești mereu reproșuri că tu ai ceva de comentat la fiecare concurentă, atât timp cât la fiecare concurentă ți se solicită să comentezi.

Una peste alta, ești minunată”, i-a scris internauta roșcatei, care, în trecut a participat la “Insula Iubirii” în calitate de ispită.

Citește și: Andreea Tonciu se teme de rivala ei?! A postat un mesaj acid, dar l-a șters ulterior. Avem dovada

“Exact! Mulțumesc, că ai avut ochi să vezi asta” este răspunsul pe care i l-a oferit Maria Ilioiu și pe care îl puteți vedea în galeria foto a articolului.

Citește și: Maria Ilioiu a sărit la gâtul rivalei sale de la Bravo, ai stil! Andreea Tonciu i-a dat imediat replica

Andreea Tonciu, reproșuri crunte la Bravo, ai stil! Celebrities

În cadrul ediției trecute de la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Andreea Tonciu i-a lansat o serie de noi reproșuri rivalei sale. Totul s-a întâmplat în momentul în care Maria Ilioiu a pășit în competiție cu ținuta ei, iar bruneta i-a spus că încearcă să o copieze, de fapt. Imediat ce vei da play filmării de mai jos, vei putea asculta cuvintele dure pe care și le-au spus cele două concurente aflate în competiția de la Kanal D.