Maria Ilioiu, declarații tranșante după ce s-a certat cu Andreea Tonciu la Bravo, ai stil și a făcut-o ciocănitoare

Publicat: 24/01/2020 | 08:48

A fost încă o ediție incendiară la “Bravo, ai stil! Celebrities”, emisiune difuzată la Kanal D! Andreea Tonciu și Maria Ilioiu au continuat să se atace una pe cealaltă. În platoul show-ului prezentat de Ilinca Vandici, fosta ispită de la “Insula Iubirii” și-a adus cartea cu vrăji pentru ca energiile negative ale rivalelor sale să nu ajungă la ea. După ce s-a încheiat emisiunea, Maria Ilioiu a făcut declarații tranșante la adresa Andreei Tonciu.

Maria Ilioiu, mărturisire neașteptată după ce s-a certat cu Andrea Tonciu la “Bravo, ai stil”

Maria Ilioiu a alimentat războiul început cu Andrea Tonciu și i-a spus în timp ce camerele de filmat erau pe ea că nici bine nu s-au întâlnit și că bruneta a sărit pe ea ca o ciocănitoare. Când a auzit comparația făcută de roșcată, fina Anamariei Prodan a luat foc și i-a dat imediat replica.

“Tu te uiti cum arăți, măi, fată? Eu nici nu știu cine e domnișoara asta! Eu n-am venit aici să mă cert și nu-i permit ei să mă jignească. Te rog frumos să-ți retragi cuvintele!”, a reacționat Andreea Tonciu.

Citește și: Andreea Tonciu s-a dezbrăcat în direct la Bravo, Ai Stil de la Kanal D! Prima reacție a lui Cătălin Botezatu

De la televizor, războiul s-a mutat în lumea virtuală, unde Maria Ilioiu a făcut apel la internauți să vadă adevărul exact așa cum este în situația în care se află cu Andreea Tonciu și i-a îndemnat pe toți să îi dea sfaturi pentru show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities”. Ulterior, într-un comentariu făcut la postarea de mai jos, roșcata a subliniat că nu ar fi acceptat să participe la emisiunea prezentată de Ilinca Vandici dacă ar fi știut că va fi concurentă alături de Andrea Tonciu, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos.

“Dragilor, sper să vedeți dincolo de tatuaje și roluri și pentru că cel mai ușor în viață este să judeci înainte să cunoști și să înțelegi, nu puneți etichete! Vreau să înțelegeți că nu am atacat pe nimeni, fără să fiu acuzată înainte, de lucruri pe care nu le-am făcut… Vă mulțumesc celor care îmi sunteți alături, celor care mă criticați și păstrați decentă și, cu fiecare zi, sper să reușesc să fac față provocărilor, iar dacă îmi puteți sugera sau recomanda anumite lucruri, le aștept cu drag!” este mesajul transmis de Maria Ilioiu pe Instagram, la câteva ore după ce s-a încheiat ediția de aseară a emisiunii prezentată de Ilinca Vandici.

Maria Ilioiu a mărturisit că nu ar fi acceptat să participe la “Bravo, ai stil! Celebrities” dacă ar fi știut că Andreea Tonciu îi va fi colegă © Instagram
Maria Ilioiu a mărturisit că nu ar fi acceptat să participe la “Bravo, ai stil! Celebrities” dacă ar fi știut că Andreea Tonciu îi va fi colegă © Instagram

Citește și: Maria Ilioiu de la Insula Iubirii iubește din nou. Ispita de la Antena 1 s-a afișat cu misteriosul bărbat

Cum a început scadalul dintre Maria Ilioiu și Andreea Tonciu

Andreea Tonciu și Maria Ilioiu s-au certat încă din prima ediție a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”; cele două concurente și-au aruncat cuvinte grele.

“Nici nu am început bine emisiunea și ea a început cu cearta. Bine, ea a început scandalul încă de la filări, de la repetiții și la promo. Eu nu am venit aici să mă cert, nu vreau să mă cert cu nimeni. Vreau să închei acest subiect”, a spus Andreea Tonciu în cadrul emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Ulterior, în interviurile de după emisiune, bruneta a mai adăugat despre motivul pentru care crede ea că Maria Ilioiu se tot ceartă cu ea: “Eu, în trecut mă certam cu anumite persoane și din cauza asta am devenit mult mai cunoscută. Probabil că asta vrea și ea acum, dar să fii ca Tonciu este foarte greu”.

Citește și...