Maria Ilioiu a continuat războiul cu Andreea Tonciu pe Instagram: “Să fiu jignită de ultima găină jumulită din aprozar”. A șters mesajul, dar noi l-am salvat

Publicat: 25/01/2020 | 11:01

De la televior… Maria Ilioiu a mutat războiul cu Andreea Tonciu pe Instagram! Voluptoasa roșcată a făcut noi declarații tranșante la adresa rivalei sale, care a făcut-o cu ou și cu oțet. Bruneta a aflat deja despre noua “mutare” a colegei sale de la “Bravo, ai stil! Celebrities”, dar, deocamdată, nu a spus nimic. Mai mult, după ce a atacat-o din nou pe rivala ei, Maria Ilioiu a șters mesajul, însă jurnaliștii de la CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-au salvat și vi-l prezintă în exclusivitate.

Maria Ilioiu, noi declarații dure la adresa Andreei Tonciu

La scurt timp după ce s-a încheiat ediția de seara trecută de la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Maria Ilioiu a transmis un mesaj tranșant la adresa Andreei Tonciu, pe care a continuat să o jignească. Cu toate acestea, roșcata a subliniat că nu își dorește ca războiul început cu excentrica brunetă să continue și pe rețelele de socializare. Printre cei care i-au citit postarea au fost și fani de-ai Andreei Tonciu care au etichetat-o într-un comentariu, special ca să vadă rândurile scrise de colega ei din cadrul competiției de la Kanal D.

Citește și: Andreea Tonciu și Maria Ilioiu au scos artileria grea la Bravo ai stil! Bruneta i-a lansat rivalei sale o serie de înjurături la TV

“Dragii mei, referitor la conflictul dintre mine și colega mea, am câteva precizări de făcut: în interiorul unui concurs este normal să existe adversități, divergențe de opinie sau diverse conflicte… important este ca acestea să nu escaladeze!

Nu mi-a convenit nici mie să fiu jignită de ultima găină jumulită din aprozar, dar, cu toate acestea, se pare că stimata mea colegă ține să perpetueze acest conflcit și în mediul online! Aici puteți găsi singuri răspunsul în legătură cu cine vrea să se afirme și cine, nu!

I-aș răspunde pe măsura găinei jumulite de aprozar, însă, educația mă împiedică să fac asta, în familia mea nu cunosc pe nimeni cu un astfel de comportament abject, plus că măritișul nu te face nici mai deșteaptă și nici doamnă, cu astea te naști, dar de unde nu e… nici Dumnezeu nu cere…

Bravo, ai stil este un concurs despre stilul vestimentar și stilul tău ca femeie. Nu am venit să mă afirm în această competiție (am avut ocazia să o fac în alte emisiuni), aici am venit pentru că îmi plac provocările și pentru că îmi doresc să mă descopăr, să mă cunosc mai bine și să fiu în preajma frumosului, dar, se pare că grotescu și mahalaua este ceea ce, din păcate, a debutat în aceste două zile.

Țin să precizez că nu doresc continuarea acestui conlic și în mediul online! Vreau ca viața mea privată să nu fie afectată de genul acesta de manifestări! Eu, provocărilor acestei colege ale mele, nu le voi da curs! Toate precizările vizavi de ea, vor fi doar în cadrul emisiunii”, a scris Maria Ilioiu pe contul său de Instagram, însă, din motive necunoscute, până în momentul de față, ea l-a șters, dar jurnaliștii de laCANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-au salvat și îl puteți găsi și în galeria foto a articolului.

Citește și: Am pus mâna pe fotografiile unice în care sexy-concurenta de la „Bravo, ai stil” apare goală-pușcă

Maria Ilioiu, al doilea mesaj după ediția trecută de la “Bravo, ai stil! Celebrities”

La câteva ore bune după ce a publicat mesajul lung de mai sus, Maria Ilioiu l-a șters și l-a postat pe cel pe care îl puteți citi în imaginea de mai jos. Potrivit datelor de pe Instagram, roșcata a scris rândurile azi-noapte, în jurul orei 03:00.

Acesta este al doilea mesaj pe care Maria Ilioiu l-a făcut public după ce s-a încheiat ediția de seara trecută de la “Bravo, ai stil! Celebrities” © Instagram
Acesta este al doilea mesaj pe care Maria Ilioiu l-a făcut public după ce s-a încheiat ediția de seara trecută de la “Bravo, ai stil! Celebrities” © Instagram

Andreea Tonciu a primit cuvinte de laudă din partea juraților “Bravo, ai stil!”

Jurații de la “Bravo, ai stil!” au apreciat-o pe Andreea Tonciu că nu și-a schimbat caracterul cu care a devenit celebră în urmă cu ani buni, pe când era bună prietenă cu Sânziana Buruiană. Puteți vedea ce remarci i-au făcut Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu în materialul de mai jos. Aceștia au lăudat-o când a venit momentul să primească stelele sau nu din partea lor.