Maria Ghiorghiu, replică pe Facebook după ce s-a spus că nepotul ei a murit de COVID-19, în Italia. “Iată certificatul de deces!” Motivul real pentru care s-a stins tânărul la doar 34 de ani

Publicat: 04/05/2020 | 13:10

Maria Ghiorghiu a anunțat săptămâna trecută că este în doliu, după ce nepotul ei, la care ținea enorm, s-a stins la doar 34 de ani. La scurt timp, mai multe persoane au avansat în mediul online informația potrivit căreia tânărul ar fi fost răpus de coronavirus. Celebra prezicătoare neagă varianta și susține că ruda ei s-a stins din cauza unui infarct.

VEZI AICI: MARIA GHIORGHIU, VESTE BUNĂ PENTRU TOȚI ROMÂNII: „PANDEMIA SE VA POTOLI, NU MAI TREBUIE SĂ STĂM CU FRICA ÎN SÂN”

Prieteni dragi, am publicat mai jos CERTIFICATUL de DECES al lui IONUȚ, nepotul meu care a fost repatriat până la urmă, cu mult efort fizic, psihic si financiar, deoarece, părinții lui Ionuț mai au încă de plătit 2.000 de euro datorii pentru repatrierea lui Ionuț. Dar cu ajutorul BUNULUI DUMNEZEU și al MAICII DOMNULUI, cu ajutorul oamenilor cu suflet bun și cu inimă mare, vor putea ieși și din datorii.

Erau câteva persoane care spuneau ca IONUȚ ar fi murit de COVID 19! Nu este așa, IONUȚ a facut INFARCT!

Și chiar dacă ar fi fost așa, nu văd unde ar fi fost problema”, a scris Maria Ghiorghiu pe Facebook.

Trupul neînsuflețit a fost repatriat

În continuare, Maria Ghiorghiu a ținut să le mulțumească persoanelor care i-au ajutat financiar pe părinții nepotului ei. Tânărul s-a stins în Italia, la Bari.

NU RATA: MARIA GHIORGHIU, PREMONIȚIE APOCALIPTICĂ: „MÂNIA LUI DUMNEZEU ESTE APROAPE”

Vă mulțumim din inima tuturor care ați ajutat financiar și celor care îi vor ajuta pe părinții lui Ionuț, ca să scape de datoria de 2.000 euro pe care o au în prezent.

IONUȚ își doarme acum somnul de veci în locurile sale natale!

DUMNEZEU și MĂICUȚA DOMNULUI să aiba grijă de sufletelul tău, IONUȚ! Ai rupt inima părinților tăi și a celor dragi ție, cu plecarea ta dintre noi! Drum lin spre LUMINA ÎNVIERII LUI HRISTOS, suflet drag !????????????”, a încheiat Maria Ghiorghiu.