Maria Ghiorghiu, previziuni uimitoare despre coronavirus! Ce sfaturi a oferit: “Sunt gesturi inutile…”

Publicat: 28/02/2020 | 13:53

Astăzi, Maria Ghiorghiu a făcut previziuni uimitoare despre coronavirus, maladia care a fost contractată de aproape 84.000 de oameni, potrivit celor mai noi informații. Virusul mortal a răpus aproape 3.000 de vieți, iar 36,827 de persoane s-au vindecat după ce au fost infectate. Cunoscuta clarvăzătoare a oferit și câteva sfaturi pentru românii din întreaga lume.

Citește și: Medicul Adrian Streinu-Cercel: ”Coronavirusul, de 10 ori mai slab decât virusul gripal”

Maria Ghiorghiu, dezvăluiri uimitoare despre coronavirus

În cel mai nou material publicat pe blogul său, Maria Ghiorghiu a îndemnat populația la calm și a subliniat că urmează să apară vaccinul împotriva coronavirusului.

“S-a spus si se spun tare multe despre acest CORONAVIRUS! Lumea intreaga este panicata, iar ura intre tari si popoare creste enorm de mult din pricina acestui Coronavirus si nu ar trebui sa fie asa. Cunoastem cu totii deja faptul ca Romania are un bolnav infectat cu,Coronavirus.

Dragii mei, CORONAVIRUSUL este o gripa mai puternica, răspândită din China in aproape toata lumea, din nefericire. Si de gripa noastra romaneasca au murit si mor oameni. Dar daca ne vom informa corect, vom afla ca acesti oameni care au murit ori erau persoane foarte in varsta cu diferite probleme cronice de sanatate, ori, erau oameni de varsta medie, dar cu alte probleme grave de sanatate. În ceea ce priveste Coronavirusul, trebuie sa stim faptul ca s-a decodificat genomul viral si se lucreaza la prepararea unui vaccin valabil (…)”, a dezvăluit Maria Ghiorghiu pe blogul său personal.

Citește și: Vestea pe care a așteptat-o întreaga lume! Cercetătorii israelieni au creat vaccinul împotriva coronavirusului

Celebra clarvăzătoare a vorbit și despre întoarcerea la credință în această perioadă delicată pe care o traversează omenirea.

“VIRUSUL a starnit panica pentru ca nu se stia care sunt rata de contagiozitate si de mortalitate. Acum s-a vazut ca acestea nu sunt peste cele ale altor VIRUSURI. S-au decelat si cateva medicamente care sunt eficiente pe virus si scurteaza durata de evolutie a bolii. Masurile de limitare a raspandirii virusului sunt bune, dar isteria nu duce la nimic bun, pentru că nu creeaza decat panica, dar nu rezolva nimic.

Golirea rafturilor magazinelor, cumpărarea de măşti care, in fapt, nu ajuta la nimic, sunt gesturi inutile. Mastile chirurgicale sunt pentru cei bolnavi deja pentru a nu raspandi virusul! Chiar daca modul in care diferitele autoritati din diferitele tari rezolva situatia este diferit, lucrurile, in mare parte, sunt tinute sub control. Asadar, dragii mei, nu intrati in panica!

Daca aveti febra mare, simptome de gripă, prezentati-va la medic, sunati la salvare si cu siguranta nu veti muri. Aveti credinta fierbinte in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului, intoarceti-va cu faţa catre Dumnezeu, sunati la Salvare la nevoie si mergeti la MEDIC inca de la primele simptome de gripa cu sau fara febra. Haideti sa ne reluam activitatile zilnice si sa nu lasam panica sa ne izoleze in casa fara motiv”, a mai dezvăluit clarvăzătoarea.