Maria Ghiorghiu, premoniție sumbră, în plină epidemie de coronavirus: „Este tragic ceea ce se va întâmpla”

Publicat: 18/03/2020 | 14:51

În plină epidemie de coronavirus, Maria Ghiorghiu a făcut un anunț îngrijorător. Celebra clarvăzătoare a vorbit despre existența a peste 40 de victime în contextul pandemiei de Covid-19, lucru extrem de alarmant pentru români. 

Maria Ghiorghiu a făcut un anunț îngrijorător pe blogul său personal. Aceasta a prezis un mare dezastru din care vor rezulta peste 44 de victime. Lucrurile sunt cu atât mai sumbre cu cât România se află în plină epidemie de coronavirus.

De asemenea, celebra clarvăzătoare a menționat faptul că trebuie să fim foarte atenți la măsurile luate de autorități și să respectăm întocmai regulile impuse în această perioadă extrem de grea pentru noi toți.

„Dragii mei,

În aceasta după amiaza , in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune asa:
                „Acum ajuti aceasta Lege !
                  Mi se pare ca este esential !
Dar un alt glas intreaba :
                 44 de victime ?”

Iata dragilor, vom auzi de ceva ingrijorator,ceva ce va duce la 44 (posibil 41sau 42)daca am inteles eu bine cifra. Ar putea fi vorba de 44,dar ,nu mai conteaza cifra de 1 -2 victime in plus sau in minus,deoarece, este foarte trist,tragic chiar ceea ce se va intampla.
Dragii mei,daca avem cumva simptome de gripa, sa nu neglijam deloc.Ci sa ne sunam medicul de familie ,sa cerem informatii, iar in ultima instanta,la nevoie, sa sunam la 112 pentru a putea fi ajutati.Sa respectam cu sfintenie masurile de preventie recomandate de speciallisti. Ce se va intampla anume,in ce context sau unde anume,eu nu stiu a va spune.
Sa ne rugam Domnului si Maicii Domnului, ca sa ne apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni,si sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi fiii Săi” a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său personal.