Maria Ghiorghiu, premoniția care va îngrozi în treaga Românie: „Există îngrijorare maximă în ceea ce privește coronavirusul”

Publicat: 06/03/2020 | 13:21

În plină epidemie de coronavirus, Maria Ghiorghiu a făcut un anunț îngrijorător. Celebra clarvăzătoare susține că în România va fi haos din cauza virusului ucigaș și va domina nelinștea pe chipul și în sufletele tuturor românilor. 

Maria Ghiorghiu a făcut o premoniție cutremurătoare înainte ca virusul Covid-19 să ajungă în România și a scris pe blogul său că prima victimă a coronavirusului va fi un tânăr, lucru ce s-a adeverit ulterior. Acum, celebra clarvăzătoare a scris pe blogul său totul despre noile lucruri care i se arată, toate fiind legate, desigur, de coronavirus. Maria Ghiorghiu a menționat faptul că în România se va instala panică generală din cauza virusului din China, lucru ce va afecta, într-o oarecare măsură, și alegerile.

„Dragii mei,

În această dimineață m-a trezit un glas care spunea ceva tare îngrijorător.
Glasul spunea așa:
                  „În toată România va predomina neliniștea !
Iar un alt glas, întreabă cu nedumerire:
                        În toată România?
Dar glasul îi raspunde așa:
                În toate locurile omenești posibile !”
Dragii mei, din nefericire ceea ce se întâmplă acum în România duce pas cu pas spre Marea Revoluție! Pe plan mondial, dar și la noi în România există îngrijorare maximă în ceea ce privește coronavirusul și nu numai. Iar la noi în România primează modul cum s-ar putea ajunge la alegeri anticipate.
Dar Bunul Dumnezeu le va aranja pe toate, așa cum El voiește și nicidecum după voia politicienilor. Deocamdată însă, politicienii își duc mai departe planurile lor pentru cum să ajungă la alegerile anticipate, în loc să se unească cu toții și să găsească o modalitate de a stopa răspândirea coronavirusului, o modalitate de a pune în aplicare LEGILE României care ar ajuta populația.
Cu adevărat România noastră în aceste zile este întoarsă pe dos, este răsturnată” a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul ei.