Maria Ghiorghiu este în doliu! E devastată: „Eşti al doilea copil pe care îl pierd”

Publicat: 27/04/2020 | 09:20

 Prezicătoarea, Maria Gheorghiu, este în doliu. Aceasta și-a pierdut nepotul, în vârstă de 34 de ani.

Maria Gheorghiu a devenit cunoscută pentru previziunile ei, care stârnesc multe controverse în mediul online. În 2015, aceasta a prezis incendiul de la clubul Colectiv. Femeia susține că are  o legătură directă cu Dumnezeu și că îi transmite des tot felul de previziuni despre ce urmează a se întâmpla. (CITEȘTE ȘI:  MARIA GHIORGHIU, VESTE BUNĂ PENTRU TOȚI ROMÂNII: „PANDEMIA SE VA POTOLI, NU MAI TREBUIE SĂ STĂM CU FRICA ÎN SÂN”)

Acum, Maria Gheorghiu își plânge nepotul. Tânărul a decedat în Italia, în urma unui infarct. Prezicătoare a postat pe contul personal de Facebook un mesaj prin care își povestește durerea și perioada neagră prin care trece. (VEZI ȘI: MARIA GHIORGHIU, PREMONIȚIE APOCALIPTICĂ: „MÂNIA LUI DUMNEZEU ESTE APROAPE”)

„Astăzi a plecat prea devreme dintre noi nepotul meu IONUȚ MIHALCEA stabilit în Italia, băiatul fratelui meu mai mare. Avea doar 34 de ani!

Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace suflet bun și drag, iar pe ai tăi părinți să-i întărească. Tu ești al doilea copil al lor pe care îl pierd! Primul,Vasilica avea doar 15 ani și a murit tot de inimă, acum câțiva ani. Nu te vom uita niciodată!”, a scris Maria Gheorghiu.

 „Cu mare durere în inimile și în sufletele noastre, anunțăm trecerea în neființă, a dragului nostru băiat mai mare, Ionuț-Ciprian, astăzi în Italia. Suntem profund îndurerați pentru tot restul vieții, pentru moartea fulgerătoare a fiului nostru drag!

Nu te vom uita niciodată, băiatul nostru drag, ne-ai părăsit în floarea tinereții tale, fără a-ți lua rămas bun de la noi! Te vom plânge cu lacrimi de sânge toată viața. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, copilul nostru drag. Drum bun printre stele, dragul nostru băiat!???????????? INFARCT!”, a mai scris femeia.