Maria Ghiorghiu bagă spaima în populație. “Să ne rugăm Domnului! Acest virul mortal…”

Publicat: 24/01/2020 | 11:15

Coronavirus este un virsul mortal care, în ultima perioadă, face victime în China. Maria Ghiorghiu a atins acest subiect și, prin intermediul blogului personal, a anunțat că se roagă ca medicii să găsească un medicament care să-i salveze pe oameni de la deces.

Din păcate, și cu durere în suflet, vă spun că această nenorocire tocmai a început în China, a ajuns și în SUA, iar la nivel global este alertă mare din pricina acestui virus mortal. Să ne rugăm Domnului și Maicii Domnului ca să ne ocrotească și să lumineze mintea medicilor, pentru a găsi un medicament care să omoare acest virus”, a scris Maria Ghiorghiu.

Într-o postare din 2017, Maria Ghiorghiu scria despre un nou virus mortal care va decima lumea. Exact asta face acum Coronavirus, în China.

(CITEȘTE ȘI: MARIA GHIORGHIU, PREVIZIUNE CUTREMURĂTOARE PENTRU DOUĂ JUDEȚE DIN ROMÂNIA: ”SĂ FIE VORBA DE VREUN CICLON?”)

Ce meserie avea Maria Ghiorghiu înainte de a fi prezicătoare

Maria Ghiorghiu a devenit celebră după ce a prezis incendiul din Colectiv, dar și accidentul din Apuseni. Înainte de toate cele întâmplate, femeia avea un serviciu, cu normă întreagă. Maria Ghiorghiu a fost casieriţă la Loteria Română şi probabil că acolo şi-a exersat puterea de prezicere.

Apoi a devenit secretară într-un cabinet de avocatură, ceea ce spune că este şi în prezent. Cel puţin astea sunt meseriile trecute în prezentarea Mariei Ghiorghiu, prezicătoarea din Iaşi.

Maria Ghiorghiu are un blog, acolo unde postează ceea ce susţine ea că îi este transmis prin vocile pe care le aude. Se consideră o persoană extrem de credincioasă şi acest lucru a ajutat-o să prevadă tragediile din ultimii ani.