Maria Ghiorghiu, avertisment îngrijorător despre pandemia de coronavirus: „Am greșit cu interpretarea mesajelor”

Publicat: 29/03/2020 | 19:09

Pandemia de coronavirus a generat panică la nivel național, iar Maria Ghiorghiu face premoniții cutremurătoare despre situația din România. 

Pe blogul său personal, Maria Ghiorghiu a postat un nou mesaj cutremurător în care vorbește despre pandemia de coronavirus. Detaliat, celebra clarvăzătoare povestește despre cum i s-a arătat România, cuprinsă de nori grei pe cer, cel mai probabil care reflectă situația tragică în care ne aflăm.

Cu sinceritate, Maria Ghiorghiu a menționat faptul că nu vrea să mai interpreteze aceste lucruri care i se arată, ci doar să le povestească oamenilor fix așa cum le vede.

De asemenea, clarvăzătoarea îi îndeamnă pe români să se protejeze cât mai bine, să stea în case și să fie foarte atenți la igienă, pentru a nu contacta virusul Covid-19. Pe deasupra, Maria Ghiorghiu îi îndeamnă pe români să nu-și piardă credința și să se roage.

 „Romania !!!
Clipă in care vad in spatele meu de parca as mai fi avut inca un ochi la ceafa, vad un Cer senin de ziua,iar pe Cer vad doi nori rosii ca de foc, doi nori gemeni as putea spune fara ca sa gresesc.

Asadar ,inchipuiti-va dragii mei, un Cer senin de ziua,pe care au aparut la vertical, doi nori densi,extrem de densi,nori ca de foc.
La prima vedere, erau inspaimantatori.Dar,in clipa urmatoare dragilor,vad ca in mijlocul lor,exact in varful lor, acesti nori rosii de foc lipiti unul de altul, aveau ceva in comun.Ce anume?
Aveau ceva negru ,mare cat o nuca tot la vertical.Parea daca vreti, ca un boboc de trandafir de culoare inchisa .
Privind acum imaginea reala, prima mea impresie a fost ca, acel boboc negru din mijlocul norilor de foc,era gata sa fie aruncat afara din varful norilor de foc;asa precum si vulcanii arunca lava cu putere.Acel boboc de culoare inchisa din varful extrem al norilor de foc, parea chircit,obosit,nesemnificativ faţă de cei doi nori gemeni de foc.

Dragii mei, ce inseamna aceasta,eu nu stiu a va spune.Am mai incercat sa-mi dau cu părerea si in altfel de situatii,si de ce sa nu recunosc, am gresit cu interpretarea Mesajelor.
Si-atunci,ma limitez doar la a le scrie asa cum le primesc ,asa cum imi sunt aratate de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului,fara ca sa mai incerc a le talcui.
Sa avem grija de noi dragilor si de cei dragi sufletului nostru.Sa stam Acasa atat cat va fi nevoie,ca sa fim ocrotiti si ocoliti de acest virus nevazut care,face atat de mult rău vietii oamenilor.
Sa avem mare grija sa ne spalam cat mai des pe maini cu apa si sapun,si sa nu ne atingem faţa fara ca sa fim spalati pe maini.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa ne ocroteasca pe toti ,si sa ne ajute ca sa revenim la viata de mai inainte pe care,nu am stiut sa o pretuim si sa-I multumim DOMNULUI” a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său.