Maria Ghiorghiu, apel emoționant pentru români, în contextul epidemiei de coronavirus: „Să nu mai țipăm la medici, să nu-i huiduim”

Publicat: 23/03/2020 | 20:23

Epidemia de coronavirus din România a făcut-o pe Maria Ghiorghiu să vadă tot felul de lucruri dureroase, dar acum trage un semnal de alarmă și îi îndeamnă pe români să aprecieze mai mult cadrele medicale și să le respecte, căci doar datorită lor putem avea speranța zilei de mâine. 

Mari Ghiorghiu a lansat un apel către toți românii prin intermediul căruia îi îndeamnă pe aceștia să le poarte mai mult respect medicilor și să nu mai vorbească urât de ei, mai ales acum, când aceștia fac eforturi colosale să aibă grijă de pacienții cu coronavirus.

Pe blogul său personal, celebra clarvăzătoare a scris că trebuie să ne rugăm cu toții pentru medici și pentru sănătatea acestora, pentru ca ei să se poată ucupa în liniște de sănătatea noastră.

„Stiu ca stam cu totii cu frica in sân, de la bolnavi pana la cei sanatosi si nu in ultimul rand, 
pana la cei care ne ingrijesc cu dragoste si cu multa intelepciune,adica, pana la medicii care sunt nu numai in aceste zile grele, ci sunt intotdeauna comoara de aur a Romaniei sfinte.

Sa nu mai tipam la medici, sa nu-i mai huiduim, sa nu-i mai jignim in fel si chip.
Fara medici (si-asa foarte puţini) cu totii am avea de suferit si multi dintre noi ar pleca prea devreme la Ceruri. Putem spune că in aceste zile de foc,medicii sunt in prima linie! Medicii si tot auxiliarul medical sunt generalii care ne salveaza vietile. Acum mai mult ca niciodata, trebuie sa ne rugam pentru medici si pentru cei dragi lor, pentru tot personalul medical si pentru familiile lor si sa le spunem din toata inima: Va multumim din inima si sarut-mana din suflet !!!” a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său personal.