Maria Ghiorghiu, anunțul care schimbă tot: „Nu va exista un vârf al coronavirusului. Trăim fără mască”

Publicat: 27/04/2020 | 19:56

Deși autoritățile din România au anunțat că după Paște ne vom confrunta cu un vârf al îmbolnăvirilor cu noul coronavirus, Maria Ghiorghiu a făcut un anunț îmbucurător. Celebra clarvăzătoare susține că acest lucru nu se va întâmpla și, mai mult de atât, în unele zone se va putea trăi chiar fără masca de protecție. 

În ultima perioadă, Maria Ghiorghiu a abordat foarte mult subiectul coronavirusului. Acum, celebra clarvăzătoare a povestit pe blogul său personal că vârful epidemiei de COVID-19 din România nu se va mai înregistra și țara noastră este cu mult mai norocoasă decât Italia și alte state în care s-au înregistrat o mulțime de cazuri de îmbolnăviri și decese.

CITEȘTE ȘI – MARIA GHIORGHIU, VESTE BUNĂ PENTRU TOȚI ROMÂNII: „PANDEMIA SE VA POTOLI, NU MAI TREBUIE SĂ STĂM CU FRICA ÎN SÂN”

Mai mult, Maria Ghiorghiu a punctat și faptul că se va putea trăi fără măști, însă nu a știut să spună și care va fi țara care va renunța la această măsură de protecție împotriva COVID-19.

„Toata lumea se asteapta la un varf al Pandemiei in Romania,dar nu se va intampla asa.INFECTAREA cu CORONAVIRUS ,precum si numarul mortilor vor incepe sa scada.

Iata ce spunea un glas, astazi dimineata:
„Iata ca traim!
Traim fara masca!”
Clipă în care,vad un oras inspre Rasarit,un oras mare si frumos, unde cativa domni imbracati la costum si cravata se urca in masina si-mi arata faţa normala, fara masca,ca sa ma faca sa inteleg ca nu mai e nevoie sa poarte masca. Oamenii care mergeau pe strada,erau tot fara masti chirurgicale. 

VEZI ȘI – MARIA GHIORGHIU, PREMONIȚIE SUMBRĂ, ÎN PLINĂ EPIDEMIE DE CORONAVIRUS: „ESTE TRAGIC CEEA CE SE VA ÎNTÂMPLA”

Trebuie sa avem mare grija in continuare ,si sa respectam toate regulile impuse de specialisti.
Sa mai avem puţina rabdare si vom fi bine cu totii!” a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său personal.