Maria Ghiorghiu a avut dreptate din nou. Ce premoniție făcută de celebra clarvăzătoare s-a adeverit

Publicat: 27/12/2020 | 22:42

De la prezicerea tragediei de la Colectiv, Maria Ghiorghiu a mai prezis numeroase alte catastrofe care s-au și întâmplat. Acum, celebra clarvăzătoare a mai avut dreptate o dată, căci încă o premoniție de-a ei s-a adeverit.

Pe blogul său personal, Maria Ghiorghiu a postat, acum câteva zile, câteva rânduri legate de o explozie puternică ce avea să se înregistreze și să producă pagube uriașe.

De curând, prezicătoarea a început să primească mesaje potrivit cărora premoniția ei s-a adeverit, după ce în Nashville a avut loc o explozie de proporții. Aceasta a publicat imediat un mesaj pe blogul său.

„Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru de nepretuit !

Mi-ati adus aici in Comentariile voastre,adeverirea articolului cu titlul:

UN INCENDIU URIAS ,CA LA O EXPLOZIE CU FLACARI MARI SI CU MULT FUM NEGRU !

Va multumesc din toata inima tuturor celor care,m-ati ajutat si ma veti ajuta cu Informatiile la zi! Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ocroteasca.
Da,aceasta este explozia despre care am scris cu doar o zi in urma” a fost mesajul postat de Maria Ghiorghiu, după ce s-a adeverit premoniția ei.

Ce spunea Maria Ghiorghiu despre marea explozie, înainte să se întâmple

„Flacarile erau uriase de parca ar fi fost alimentate continuu.Parea ca luase foc (posibil explodase ceva foarte inflamabil). Incendiul se manifesta pe o suprafata destul de mare.Dragii mei, vom auzi de un astfel de Incendiu urias.Sa ne rugam ca sa nu fie si pierderi de vieti omenesti”.