Maria Ghiorghiu a anunțat că un lucru important se va întâmpla pe 13 iunie, fix când este ziua de naștere a lui Klaus Iohannis. “Dragii mei…”

Publicat: 12/06/2020 | 12:14

Maria Ghiorghiu a făcut încă o previziune. Celebra clarvăzătoare este ferm convinsă că pe data de 13 iunie ceva important ar urma să se întâmple. Pe respectiva dată este născut președintele României, Klaus Iohannis.

VEZI AICI: MARIA GHIORGHIU, PREVIZIUNE CUTREMURĂTOARE PENTRU DOUĂ JUDEȚE DIN ROMÂNIA: ”SĂ FIE VORBA DE VREUN CICLON?”

Vezi tu, Sâmbătă e în 13!” După care, glasul nu a mai spus nimic. Dragii mei, din curiozitate am cauta luna de lună pentru anul 2020, ca sa vad care sâmbata dintr-o anume lună, este in 13.

Iar din cele 12 luni ale anului 2020, am găsit o sâmbată cu data de 13, doar una singură, și aceea în luna Iunie 2020. Așadar dragilor, să asteptăm cu iubire și cu multă răbdare ziua de 13 iunie 2020 sau poate a altui an și vom vedea ce ne asteaptă”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Ce meserie avea Maria Ghiorghiu înainte de a fi prezicătoare

Maria Ghiorghiu a devenit celebră după ce a prezis incendiul din Colectiv, dar și accidentul din Apuseni. Înainte de toate cele întâmplate, femeia avea un serviciu, cu normă întreagă. Maria Ghiorghiu a fost casieriţă la Loteria Română şi probabil că acolo şi-a exersat puterea de prezicere.

NU RATA: MARIA GHIORGHIU, VESTE BUNĂ PENTRU TOȚI ROMÂNII: „PANDEMIA SE VA POTOLI, NU MAI TREBUIE SĂ STĂM CU FRICA ÎN SÂN”

Apoi a devenit secretară într-un cabinet de avocatură, ceea ce spune că este şi în prezent. Cel puţin astea sunt meseriile trecute în prezentarea Mariei Ghiorghiu, prezicătoarea din Iaşi.

Maria Ghiorghiu are un blog, acolo unde postează ceea ce susţine ea că îi este transmis prin vocile pe care le aude. Se consideră o persoană extrem de credincioasă şi acest lucru a ajutat-o să prevadă tragediile din ultimii ani.