Maria Ghiorghiu a aflat când va fi Apocalipsa: “Sfârșitul Terrei este aproape”

Publicat: 08/03/2020 | 12:07

Maria Ghiorghiu a aflat când va fi Apocalipsa, după ce a avut o premoniție înfiorătoare în urmă cu câteva ore. Șocată și emoționată de imaginile care i s-au arătat și informațiile primite, clarvăzătoarea a descris în câteva rânduri ce anume va provoca sfârșitul Terrei.

Citește și: Maria Ghiorghiu anunță o tragedie în showbiz. “O îndrăgită cântăreață de muzică ușoară…”

Maria Ghiorghiu a prezis când va fi Apocalipsa

Potrivit mesajului făcut public de Maria Ghiorghiu, omenirea va dispărea de pe planetă din cauza unei bacterii, pe care a descris-o în detaliu. Mai mult, ea i-a îndemnat pe oameni să își întoarcă mai mult fața către Dumnezeu și astfel să fim cu toții protejați de El. Vedeta nu e singura care a vorbit despre sfârșitul lumii… Și Carmen Harra a făcut câteva dezvăluiri despre acest subiect delicat, dar și despre faptul că omenirea va lua legătura cu civilizații din alte galaxii.

Citește și: Profețiile lui Carmen Harra: “Noul Mesia s-a născut de Paști! Când va împlini 33 de ani, El va…”

“În aceasta după-amiaza, in timp ce scriam aici, pe blog, aud un glas care spune asa: «Patologie! Da, e patologica! BACTERIE patologica!». Clipă în care, am in fața ochilor un patrat rosu ca de foc, un rosu foarte intens, iar in patrat, pe partea stanga in interior, cam o treime din patrat, vedeam ceva alb in rosul intens, ceva alb ce arata ca o jumatate de meduza, cu multe tentacule.In termeni medicali spus, vedeam o BACTERIE care se tot extindea in interiorul patratului de foc rosu intens. As da ca exemplu (luat de pe net ) ceva ca in imaginea de mai jos,doar ca era in patrat rosu de foc, era sectionata in doua si transparenta la mijloc cu multe tentacule.

Dragii mei,din păcate, vom auzi de o BACTERIE, posibil ucigasa, care va face ravagii in lume. Unde anume se va descoperi sau cand, eu nu stiu a va spune. Ceea ce stiu, dragilor, este faptul că, de vom avea credinta in inima si-n sufletul nostru, macar cat un graunte de mustar, de ne vom iubi aproapele ca pe noi insine, vom fi ocoliti si ocrotiti de tot ce ne-ar aduce chin si suferinta. Sa fim buni fratilor, sa facem fapte bune, sa avem mila de cel necajit si oropsit, sa ne rugam pana si in gandul nostru, si nimic nu se va atinge de sufletul si de trupul nostru.

Suntem in Sfantul si Marele Post al Sfintelor Pasti, sa mergem la sfânta biserică sa ne spovedim la părintele duhovnic ca apoi, sa fim vrednici a ne impartasi cu Sfintele Taine, cu Prea Curat si Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos,Caruia I se cuvine toata cinstea, slava si inchinarea. Amin! Cu dragoste, Maria”, a dezvăluit clarvăzătoarea pe site-ul ei oficial.